Ce avem la prânz?

Șnițele

Când avem chef să mâncăm ceva rece și totuși să fie preparat în casă, ne-am dori să deschidem frigiderul și să luăm din el ceva rapid și consistent. Șnițelele stau după gătire și 3-4 zile, deci din punctul meu de vedere sunt perfecte pentru sandwișuri, gurstări, sau cu o garnitură alături-la prânz!

șnițele

 

  • Carne care poate fi feliată
  •  Două-trei ouă
  • 100 ml smântână
  •  jumate cană lapte
  •  Sare, piper
  •  Făină

Se taie carnea felii subțiri, apoi se bate și se presară cu sare și piper. Din ouă smântână, lapte și făină se face ca un aluat subțire, cugător. În această compoziție se înmoaie carnea și se prăjește în ulei încins. Șnițele se scot pe hârtie de bucătărie pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde sau reci.

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s