Biblioteca minunată

Fiicele Evei – Lynn Austin

O carte o consider vrednică de citit atunci când are o valoare în care îți schimbă măcar o percepție despre viață sau îți deschide ochii în diferite teme și idei, care este profundă și rămâi cu ceva valoros din ea. Nu mă refer aici doar la cărți teoretice, doar de studiu sau de meditație. Și romanele creștine pot conține adevăruri frumoase puse în lumini diferite pentru a fi mai ușor înțeleasă ideea.

Unul din autorii de romane preferați este Lynn Austin. Cărțile ei sunt pline de mister până la sfârșitul romanului, sunt profunde și în detaliu. Când citești cărțile ei ai impresia că deja ești și tu parte a acțiunii, că ești unul din personaje și trăiești momentele citite. Ea folosește tipul scrierii povestirii în ramă. Cu alte cuvinte în cărțile ei nu citești doar o poveste ci o serie de povești care par foarte reale, dar care descriu situații care pot fi posibile în viața reală și care ne învață printre rânduri adevăruri sfinte.

Una din cărțile ei care mie mi-a plăcut mult este „Fiicele Evei”.

Patru generații de femei își descoperă viața plină de alegeri corecte sau greșite, și învață una din greșelile alteia. Mistere, secrete ținute ascuns în inimă zeci de ani care ies la iveală după atâta vreme, femei care sunt în fața deciziei de a asculta de Dumnezeu sau de propriile porniri, păcate care au avut drept consecință distrugerea vieților, dar și un deznodământ pe măsura așteptărilor cititorului sunt descoperite în această carte. Și cum mie îmi plac cărțile groase (ăsta este unul din criteriile alegerii unei cărți :))), bineînțeles după altele mai importante), „Fiicele Evei” are 538 de pagini. O recomand cu plăcere considerând că o dată ce un cititor a luat-o în mână, nu o mai poate lăsa jos până nu a terminat-o de citit.

Pentru doritori, cartea poate fi găsită aici: http://kerigma.ro/carti.php?detalii=21864

Anunțuri

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s