Ce avem la prânz?

Salată țărănească – un strop de toamnă pe masa ta

Această rețetă am găsit-o într-o revistă culinară și mi-a atras pofta datorită ingredientelor. Este simplu de gătit și este foarte delicioasă. Eu nu am încercat, dar cred că ar sta și la borcan.

 2-3 vinete

 2 – 3 ardei grați

 2 cepe

 Două roșii

 Are

 Ulei

Coci vinetele și ardeii și când sunt gata presari legumele cu sare, le acoperi cu un prosop curat și le lași vreo 30 de minute. Le cureți apoi de coajă și le pui să se scurgă într-o strecurătoare. Cureți ceapa, o tai mărunt, o călești în ulei, adaugi și și roșiile curățate de pieliță. După ce s-au călit, le amesteci cu vinetele tocate și cu ardeii tăiați bucățele. Adaugi sare și piper după gust. Este bună rece de la frigider.

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s