Ce avem la prânz?

Ouă umplute – o gustare când ești pe fugă

Ouăle umplute sunt gătite în multe feluri. Totuși pe mine doar această rețetă m-a fascinat, ieșind delicioasă. Păstrate în recipiente acoperite ermetic, acestea rezistă și trei zile în frigider și sunt super pentru un mic de jun sau pentru o gustare atunci când suntem în criză de timp. Deci poftă bună și spor la gătit!

10 ouă

 2 cartofi

 3 linguri maioneză

 2 linguri brânză de vaci (sau urdă)

 Sare

 Piper

Fierbi ouăle în apă cu oțet. Fierbi și cartofii curățați. odată fierte ouăle le treci sub jet de apă rece, le cureți, le tai în jumătare și le scoți gălbenușurile. Dai prin blender gălbenușurile de ou cu cartofii, maioneza și brânza. Adaugi sare și piper după gust. Umplii albușurile cu compoziția și ornezi cu pătrunjel verde și/măsline.

Anunțuri

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s