Ce avem la prânz?

Sufleu de carne – ceva rapid și consistent

Sufleul de carne și paste este potrivit iubitorilor de paste. Acesta este extrem de ușor de preparat, și este delicios consumat cu ketchup, deși celor care fac dietă nu aș recomanda o porție prea mare 🙂

1 pachet paste făinoase (500 g spirale)

500 g carne tocată

Sare

Piper

4 linguri bulion

1 morcov

5 ouă

450 g smântână

Fierbi pastele în apă cu sare. Le scurgi și le treci prin apă rece. Călești într-o tigaie în puțin ulei morcovul tăiat mărunt, carnea tăiată bucăți, pui sare și piper după gust. Le lași 5 minute, apoi adaugi bulionul și mai la și 5-10 minute pe foc. Nu mai adaugi ulei că își lasă carnea zeamă. Ungi un vas cu ulei și presari pesmet (sau tapetezi vasul cu hârtie de copt). Eu am folosit o tavă de 24/30 cm. Amesteci pastele fierte cu carnea și pui compoziția în vas. Bați bine ouăle, adaugi și smântâna și iar le bați, un praf de sare și torni amestecul peste compoziția din tavă. și dai totul la cuptor la foc potrivit pentru 30 de minute. Se poate servi cu murături sau ketchup. Poftă bună!

Anunțuri

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s