Dulce și-aromat

Mini-tarte dulci

Deși se găsesc și în cofetării, eu găsesc că sunt mai ieftin de făcut acasă aceste tarte. Și sunt tare delicioase, de aceea le recomand tuturor celor care preferă prăjiturile cu creme și fructe!

 

Ingrediente:

  • 200 gr.margarină
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 2 ouă
  • 250 g făină
  • Jumate plic praf de copt
  • 500 g frișcă (sau budincă, sau altă umplutură)
  • Fructe pentru ornat

Cum se prepară:

Amestecăm margarina cu zahărul și batem până se topește zahărul. Adăugăm ouăle și le amestecăm bine. Amestecăm făina cu praful de copt și apoi frământăm făina cu restul compoziției până se formează un aluat elastic. Ungem forme mici de tarte sau tăvi de brioșe cu margarină și le tapetăm cu făină, apoi punem în ele aluat și facem coșulețe. Le dăm la cuptor la 180 grade până se rumenesc. Când sunt gata le scoatem din forme și le lăsăm la răcit. După ce le răcim le umplem cu frișcă sau altă umplutură (cremă, dulceață și bezea etc.), ornăm cu fructe și dacă avem și cu sirop de caramel sau alte fructe 😉 Poftă bună!

Un gând despre „Mini-tarte dulci

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s