Ce avem la prânz?

Piept de pui cu ciuperci – sosuri rapide și delicioase

Încă de când nu știam ce înseamnă să gătești această rețetă mi-a fost recomandată de o prietenă bună. Este imposibil să nu iasă chiar și celei mai neîndămânatice bucătărese 🙂 Mult spor!

300 gr piept de pui

200 gr ciuperci la conservă

300 gr smântână

1 lingură făină

ceapă mică

Paprică

Knorr

Sare, Piper

Pătrunjel

 jumătate cană de apă

Tai carnea bucățele și o presari cu sare și condimente. Toci ceapa și o prăjești în ulei, adaugi carnea. Când carnea s-a albit, pui smântâna amestecată cu o jumătate de cană de apă și o lingură făină. Pui și ciupercile și cubul de knorr. Lași pe foc încă vreo 20 de minute, adaugi pătrunjel tocat și dai deoparte. Fierbi totul la foc foarte mic, și mesteci din când în când să nu se prindă de oală. Ies trei porții din această cantitate. Merge foarte bine cu mămăliguță! Poftă bună!

2 gânduri despre „Piept de pui cu ciuperci – sosuri rapide și delicioase

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s