Ce avem la prânz?

Frigărui înveliți în baicon – o specialitate grecească

Grecii consumă foarte multă carne de pui, iar una din specialitățile pe care le consumă de la fast food-urile lor sunt frigăruii, de pui sau porc. În altă postare am dat rețeta șaormei, pe care tot ei o consumă cu plăcere. De astă dată voi da rețeta frigăruilor delocioși! Poftă bună!

bețe pentru frigărui

2 piepți de pui

Felii de baicon

Ardel gras

Rigani

Maioneză, lămâie, ketchup, sare, ulei de măsline
frigărui

Tai pieptul de pui cubulețe pe care le înveleși în baicon. Înfigi câte două astfel de rolișoare, apoi înfigi o bucată de ardel și tot așa până umpli bățul (lași spațiu pe el ca să ai de ce să-l apuci când îl întorci pe grătar). Îi coci pre grătar la foc potrivit. La final faci un sos dintr-o lingură maioneză, o lingură ulei măsline, sare, jumatate linguriță oregană, o lingură ketchup, zeama de la o lămâie și o lingură apă. Torni această compoziție pe frigăruii fierbiți și îi lași să se pătrundă.

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s