Ce avem la prânz?

Pui cu legume la cuptor – Rapid, ușor și sănătos

Întotdeauna parcă am vrea să nu stăm mult în bucătărie, să punem ceva prin cuptor și să plecăm la alte treburi. Rețeta de jos este una simplă și delicioasă, ușor de gătit. Poftă bună!

2 pulpe

1 morcov

2-3 căţei de usturoi

3 cartofi

O roşie

Un ardel

50 ml ulei de măsline

Sare

Oregano

100 ml vin

Pulpele le speri şi le cureţi de piele şi le tai în două. Astfel îţi ies patru bucăţi de carne. Le pui în tavă. Deasupra lor presari sare şi oregano. Torni ulei de măsline deasupra şi vinul. Cureţi usturoiul şi tai căţeii în două şi îi pui în diferite părţi ale tăvii. Cureţi cartofii şi îi tai felii, îi presari cu sare şi oregano şi îi aşezi frumos în tavă. Cureţi morcovul şi roşia şi le tai felii pe  care le aşezi tot în tavă frumos. Tai şi ardelul şi îl pui în tavă. Adaugi puţină apă (50 ml) şi dai totul la cuptor la 200 grade timp de aproximativ 1 oră şi jumătate. Verifici când carnea este gata. Se poate consuma cu murături sau iaurt, după preferință. Poftă bună 🙂

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s