La ceai cu Creatorul

Cel de-al treilea Templu evreiesc – un adevăr, sau un zvon?

După cum deja am spus în câteva postări, timpul meu preferat din zi este atunci când stau la ceai cu Dumnezeu 🙂 Este liniște în toată casa și atunci eu am timp pentru mine, și am timp să vorbesc cu Dumnezeu liniștită, fără să fiu deranjată sau distrasă de nimic. Nu în fiecare zi pot avea acest timp, depinzând și de stările pruncului, dar aproape în fiecare zi încerc să am acest timp. De obicei citesc Biblia, și ceva creștin: o carte, o revistă…etc. De curând am citit un articol în revista „Strigătul de la miezul nopții” Nr. 2 din 2007 un articol care pentru mine era de un interes intens (nu sunt abonată la această revistă, doar am găsit o colecție la biserică și tot le iau de acolo și le citesc 🙂 ). De multe ori am auzit zvonuri precum că evrei și-ar reconstrui templul sfânt, zvonuri că pregătesc unelte și tot așa mai departe. Acest lucru este de o importanță vitală pentru pacea și istoria întregii omeniri. În cele mai glorioase momente ale lui, poporul Israel avea Templul umplut de Slava lui Dumnezeu! Primul templu, construit de Solomon în 40 de ani de muncă, cu bogății inimaginabile pentru noi, a fost distrus. Mai târziu, Irod a încercat să lase amprenta sa cu cel de-al doilea templu, care a fost distrus de romani. De atunci poporul Israel nu au mai pomenit de Templu. Dar oare se pregătește acest popor pentru un nou Templu? Noi știm că ultima oară când a intrat slava lui Dumnezeu în Templu a fost prin persoana Domnului Iisus, iar alt mântuitor nu este înafară de El!

Mai jos voi reda câteva rânduri din revista menționată mai sus, legate de zvonurile contruirii celui de-al treilea templu:

„Rabinul Chaim Richman susține că în Israel are loc o revoluție spirituală, deoarece mulți din evreii religioși cred că ar trebui ca demersurile pentru reconstruirea Templului să se transpună în realitate. Conform unui sondaj de opinie realizat în anul 1989, doar 18 % dintre israelieni au fost pentru reconstruirea Templului. Același sondaj a fost repetat în 2004, constatându-se însă că procentajul a crescut la 53 %.  – Tot mai mulți israeliți, fie laici, fie religioși, înțeleg că secretul păcii atât de mult dorite de toți oamenii este prezența divină, care va veni prin contruirea Templului. Sunt și unii care nu gândesc așa, dar aceștia reprezintă doar o minoritate a israelienilor seculari – , spune Richman, care lucrează în cadrul Institului Templului din orașul vechi al Ierusalimului. Acolo au fost deja reconstruite cu maximă exactitate taote obiectele necesare petnru slujba de la Templu, conform instrucțiuni.or biblice folosindu-se materialele corespunzătoare. Printe acestea se numără instrumentele muzicale pentru leviți, coroana de au a marelui preot sau vasele de aur și de argint pentru aducerea jertfelor. Între timp s-a reușit și fabricarea integrală din aur curat a sfeșnicului cu șapte brațe ale altarului de aur pentru tămâiere și a mesei de aur pentru așezarea pâinilor.

Chaim Richman nu a confirmat zvonurile potrivit cărora toate piesele și materialele de cosntruicție pentru viitorul Templu ar fi deja pretătite în Israel sau în Statele Unite ale Americii. În schimb , el a confirmat îndeplinirea altor condiții necesare pentru slujba la Templu. În acest sens au fost deja pregătiți viitorii preoți de care e nevoie pentru slujba divină. Și vaca roșie este pregătită (textul Numeri 19 spune că cenușa unei vaci roșii fără cusur aduse ca jertfă este necesară pentru purificare și reprezintă o premisă sine qua non – fără de care nu se poate – , a slujbei preoțești de la Templu. Richman nu a vrut însă să facă publice detaliile despre aceste proiecte.

În același timp în Israel mai există o grupare care se numește „Credincioșii Muntelui Templului” și care a fost în ființată și condusă de Gerșon Salomon. În fiecare an, cu ocazia zilelor tradiționale de pelerinaj, credincioșii încearcă să pună piatra de temelie pentru viitorul Templu, lucru interzis în mod clar de autorități. ”Reconstuirea Templului este o datorie națională a Israeluiui, este ascultarea unei porunci divine, care va duce la o revoluție spirituală în lume, dar în primul rînd în Israel”, spune Salomon. Și gruparea sa a construit deja după standardele biblice unele dintre obiectele pentru Templu cum ar fi de exemlu trâmbițele de argint. Pe lângă acestea, ei au mai făcut și multe machete ale Templului, au realizat planuri de construcție și au pregătit materialele pentru viitorul lăcaș. „Nu doar că suntem pregătiți, ci dorim să le arătăm tututror, în special poporului evreu, că nu este vorba despre o idee mistică, ci despre un proiect foarte concret,! a mai adăugat activistul pentru Templu.”

Ce presupune constuirea celui de-al treila templu?

Tot inspirată din această revistă, se pare că:

– Anticrist se va așeja într-un templu deja existent, conform epistolelor către Tesaloniceni

– Daniel 12:1.9 – 13 arată că prin urâciunea pustiirii nu se face referirea la distrugerea Templului din perioada lui Daniel, ci la TEmplul din necazul cel mare, de la vremea sfârșitului.

– În Apocalipsa este amintit Templul cu altar și cu închinătorii aflați în interiorul lui, în Ierusalim.

Nu știm exact când și cum, dar se pare că poporul Israel visează din nou la zilele de glorie din vechime! Și totuși…acea glorie este ștearsă ca și strălucire, comparând ceteatea cerească și eternă care ne așteaptă! Este adevărat faptul că dacă acum 2000 de ani apostolul Pavel spunea faptul că sfârșitul este aproape, acum el este și mai aproape. Isus este chiar la uși…toate semnele prevestesc venirea LUi! Oare nu ne va lua acest lucru prin surprindere? Deseori mă întreb asta! Sunt pregătită să poposesc din alergarea responsabilităților zilnice și să spun: Vino Doamne Isuse? …..

Reclame

11 gânduri despre „Cel de-al treilea Templu evreiesc – un adevăr, sau un zvon?

 1. …Apocalisa poeziei…
  Privesc ades in departare…
  Spre rasarit,spre Israel…
  Sa-mi pun ca om,o intrebare…
  Cand va veni Emanuel?

  Maslinul de-o vreme incoace…
  A inmugurit,si da in floare…
  E semn ca vara este aproape…
  Treziti-va din somn crestini…

  Cartea Sfanta,Cartea Vietii…
  Prin a sale profetii…
  Va trezi din somn evreii…
  Prin acele ”ploii tarzii”…

  Vad cum vine apostazia…
  Multi crestini sunt caldicei…
  Nu se lupta cu mandria…
  Ci se lupta intre ei…

  Lepadarea de credinta…
  Vine ca un tavalug…
  Este multa cunostinta…
  Dar nu-i dragoste de jug…

  Totul in jur mocneste…
  Multi vulcani erup in zare…
  Simon Petru ne ”vorbeste”…
  Ca Pamantul,va dispare…

  Va arde,precum faclia…
  Cu tot ce este pe el…
  Cand ISUS HRISTOS,MESIA…
  Va veni dar nu ca MIEL…

  Pe-al Sionului sfant munte…
  Templul va fi rezidit…
  Iar se vor aduce jerfe…
  Dupa cum sa profetit…

  Insa jerfa necurmata…
  Cand din nou va inceta…
  Lumea va fi bulversata…
  Si SATAN o va insela…

  De acea ,sora,frate…
  Vegheaza in rugaciune…

  De la Scriptura nu te-abate…
  Zilele sunt numarate…

  Traim zilele din urma…
  Vremurile sunt tot mai grele…
  Cu ISUS HRISTOS la carma…
  Vom zbura mai sus de stele…
  …….amin…..

 2. RELAŢIILE DINTRE DUMNEZEU ŞI IISUS CRISTOS
  YHWH

  Urmare recuperării din apele Crişului Alb ,hotarul comunei Zărand ,judetul Arad,România, a piesei arheologice Scriptu-Lui Ra,scris în limba Edenului şi a traduceri făcută de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean,specialist în studiul documentelor ,a unui numar redus de pagini, prezentăm altă variantă a conţinutului celor patru litere YHWH transmise de către Dumnezeu lui Moise .
  a) Textul de pe piesa arheologică:
  -Universul a fost creat de către Dumnezeu şi Isus Cristos. cunoscuţi, în timpul realizării pesei arheologice Scriptu-lui Ra , cu numele de Ra (Dumnezeu) şi de Ri cu literele C ( Cristos). H şi Hr ( Hristos ) sau cu numele de Iiisus.
  – Dumnezeu are putere absoluă. În calculul transmis prin piesa arheologcă puterea este de 4 unitati iar a lui Iisus Cristos de 3,9000 unităţi.
  – Ra şi Ri se află în acelaşi sino.
  b ) Textul din Noul Testament :
  -La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul( Ioan Cap.I/1)
  -Toate lucrurile au fost făcute prin El;şi nimic din ce a fost făcut,n-a fost făcut fără El. (Ioan Cap.I/3 )
  -Cine M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. (Ioan Cap.14/9)
  -Eu sunt în Tatăl şi Tatăl este în Mine . (Ioan Cap.XIV/10 )
  – Tatăl este mai mare decât Mine ( Ioan Cap.XIV /28)
  Prin „MAI MARE „ înţelegem PUTERE,cum se află textul PE piesa arheologică.
  -Unii din norod ziceau (referindu-se la Isus Cristos) „Acesta este Hristosul „ (Ioan Cap. VII/41) De asemene : „ Nu zice Scriptura că Hristosul are să vină din sămânţa lui David ?… (Ioan Cap.VII/42) .
  Din aceste versete rezultă că oameni din norod aveau cunoştinţă despre Sfânta Scriptură „ Sriptu-lui Ra” descoperită la Zărand la începutul mileniului III e.n. de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean.De unde aveau cunoştinţă ? Există o singură explicaţie: din informaţiile transmise profeţiilor vechiului Testament de către Duhul Sfânt !
  c)Textul din Vechiul Testament
  -Moise a întrebat pe Dumnezeu:Care este numele Lui? ( Exod III/13).La care a primit răspunsul:EU SÂNT CEL CE SÂNT (Exod Cap. III/14)
  -..vei răspunde copiilor lui Israel astfel: „cel ce se numşte EU SÂNT.Acesta este numele Meu pentru vecinicie „ ( Exod Cap. III/15 )
  Prin „Cel ce sânt” înţelegem că există în „SINO” .El,prin PUTEREA LUI îşi determină obiectivul,mijloacele de înfăptuire şi timpul înfăptuirii..
  – Dumnezeu este enunţat şi prin pronumele personal Eu şi El .(vezi Genesa Cap. 28/15,,Exod Cap. XV/4,etc.)
  d)Numele Iehova îşi are originea în cele patru litere YHWH. Ce reprezintă aceste litere ?
  -Piesa arheologică Scriptu-lui Ra în multe cazuri , în locul cuvîntului redă numai prima literă .In limba Română , de asemenea ,în multe cazuri nu se scrie cuvântul ci nuai prima literă din cuvânt. Exemplu DNA =Deprtamentul Naţional Anticorupţie
  Numele omului Ardelean I. Teodor ( litera I este iniţiala din numele tatălui Ioan ).Prin urmare ,cele patru litere, se află în patru cuvinte care exprimă realităţi diferite. Primele două litere se referă la numele a două persoane,fiinţe,iar restul de două litere la puterea acestor Fiinţe.Iată aceste realităţi :
  -Y= prima literă din pronumele personal Eu care se pronunţă Ieu ( Ra sau Dumnezeu )
  -H=prima literă din numele lui Hristos
  Ambele persoane sunt în sino (vezi mai sus relaţia dintre Ra şi Ri, sau dintre Dumnezeu şi Hristos explicată pe piesa arheologică şi în Noul Testament).
  În vechiul Testament prin pronumele personal Eu se înţelege că Dumnezeu se află în sino,,că infaptueşte prin sine totul.În Genesa Cap. 49/19 …”până va veni ŞILO,adică MESIA şi de EL VOR ASCULTA POPOARELE,înseamnă că Mesia sau Şilo este Hristos care va veni pe Terra.
  Aflarea lui Y (Dumnezeu redat sub formă primei litere din Eu) şi aflarea lui H (Prima literă din Hristos-care este Mesia ) ne
  conduce direct la cuvintele YH :Dumnezeu şi Hristos, la numele vecinic „ EU sânt Cel ce sânt. Adică :
  a) „Eu sânt” .
  Eu = Y (Dumnezeu ) şi H (Hristos) Ambele Fiinţe aflate într-o sino
  Acest nume şi text se regăseşte pe piesa arheologică şi în Noul Testament .
  În Vechiul Testament cele două cuvinte sunt exprimate prin prima literă din numele Lor :Y=Eu şi H=Hristos
  b) „Cel ce sânt”
  exprima putera celor două Fiinţe care au creat Universul.Această putere este exprimată prin prima literă a puterii W şi prima literă a numelui unuia din cele două Fiinţe aflate în sino.
  W= puterea absolută şi H=Hristos .Prin
  W se exprimă puterea ambelor Fiinţe Creatoare
  (Eu sunt în Tatăl şi Tatăl este în Mine . Vezi Ioan Cap.XIV/10 )
  Relatarea literei H din Hristos în continuarea literei W ,care exprimă puterea absolută a primei Fiinţe Y arată că Tatăl este mai mare decât în Fiul numit H (Hristos ). Vezi Ioan Cap.XIV /28
  c) Puterile celor celor două Fiinţe se află calculate de către procurorul cu numele BUZ pe piesa arheologică Scriptul- lui Ra. Acesta arată pentru Ra puterea absolută de 4 unităţi ,iar pentru Ri de 3,9 unitati
  d) Litera W se află în Dicţionarul Limbii Române Literare ca prima literă de la cuvintele ce exprimă puterea .Exemple:
  -Watt:unitate de de măsură a puterii egală cu puterea care corespunde schimbului de energie,sau lucrului mecanic efectuat de un jule.
  -Wattoră: unitate de măsură pentru emergia electrică
  -Weber:Unitate de măsură pentru fluxul de inducţie magnetică
  -W exprimă dublu „v”( chiar grafia acestei litere W spune ceva despre putere )
  e) Neadăugând nici o literă la cele patru litere şi neeliminând nici o literă din acestea avem patru cuvintele care exprimă :
  -Două Fiinţe Y=Eu (Dumnezeu) şi Hristos ca fiinte creatoare a Universului
  -Două puteri a celor două Fiinţe creatoare a Universului : W= puterea lui Y (Dumnezeu )şi puterea lui H (Hristos )
  Iată,deci , importanţa deosebită a descoperirii în aceste timpurii a piesei arheologice Scriptu- lui Ra ( originalul scripturii în limba Edenului ) din hotarul comunei Zărand ,Judeţul Arad ,România , Europa.
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor.
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi

 3. Acest articol se transmite din comuna Zărand Judetul Arad,.Ţara România,Continentul Europa.
  Traduceti din limba română în limba engleză

  CREDINŢA DACILOR ÎN RI ÎN PERIOADA LUI DECEBAL
  UN vas descoperit la Grădina Muncelui conţine două „ştampile „ purtand acelaşi text DECEBAL PER SCORILO.
  Cercetătorii textului au fomulat opinii interesante cu pivire la originea scrisului şi semnificaţia textului.Luând în studiu obiectul material şi semnificaţia textului în lumina unor noi date despre limba şi credinţa dacilor, prezentăm constatărele noastre în cele ce urmează.
  1. Textul este scris pe un vas de ceramică
  în patru locuri, din care s-au păstrat integral numai în două locuri
  2. Scrisul aparţine culturii dacilor :
  – este executat în litere latine
  – este redat răsturnat şi scris de la dreapta la stânga. Acest sistem se regăseşte pe piesele arheologice ,intre care ,SCRIPTU-LUI RA descoperite de expertul judiciar Teodor Ardelean în râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand Judetul Arad,ţara România, continentul, Europa .Scriptul , de pe vasul-candelă ,dovedeste că vechea formă de exprimare a informaţiilor ,din perioada indo-europeană , în oarecare măsură, încă la începutul erei noastre se mai utiliza în Dacia (Pe timpul lui Decebal cetatea Ziridava de la Zărand făcea parte din regatul lui Decebal.Distanţa dintre localitatea Zărand ,cu cetatea Ziridava, până la Sarmisegetuza este de aproximativ 150 km.)
  3) Vasul era folosit ca obiect de cult.( posibil,similar unei candele ) .Aflându-se într-o locuinţă şi nu în templu, demonstează credinţa dacilor în zeul Ri .
  Constatările subsemnatului din volumul „File sacre din istoria traco.daco-geţilor „Ed.Vasile Goldiş University Press.,Arad anul 1997 , de la pag. 98 , unde relatam că solii dacilor trimişi de Decebal la Roma erau reprezentanţi ai cultului lui Ra trecuţi la creştinism ,iar Decebal era creştin, au fost luate în batjocură de mulţi. Pentru aceste motive,azi,aici, relatam în continuare, din acest volum, textul scris la pag. 98 al. ultim.”De la data formulării Psalmului Tânguirii (66-70 d.Chr ) până la începerea războiului dintre daci şi romani ( anul 1o1) au trecut 30 de ani..În această perioadă, creştinismul în Dacia s-a dezvoltat extrem de mult. Decebal,Marii sacerdoţi ai cultului lui Ra şi iniţiaţii deveniseră creştini,văzând în acţiunile celor de la Roma-a stăpânilor de slavi- ofensiva spiritelor negative împotriva lui Ra şi împotriva religiei creştine. Decebal ,cu ajutorul cultului lui Ra, a unit triburile din Dacia şi a încercat să ridice la luptă toate popoarele încă nesubjugate de romani. Acţiune nu a reuşit. Decebal,după cum se ştie, apierdut bătălia şi odată cu el, a pierdut şi Cultul lui Ra „
  Acest volum nu trebuia publicat,spunea cineva. Nu avem nici o dovadă recunoscută de mari personalităţi despre aceste informaţii ce nu ies din domeniul basmelor.
  Astăzi,traducand textul de pe vasul-candelă avem dovada 100% că pe vrema lui Decebal în Dacia exista credinţa în Ra şi în Ri, CĂ DECEBAL TRECUSE LA CREŞTINISM CU sfetnicii din jurul său.
  Conform acestui înscris , dacii credeau în existenţa unei misiuni pentru Dacia şi pentru Decebal .Misiunea era consemntă în scopul lui Ri .După moarte ,Decebal s-ar bucura de un loc deosebit în împărăţia lui Ri
  Vasul şi numele lui Ri, imprimat pe acesta , ar fi dovezi că dacii rugându-se lui Ri solicitau şi ajutorul lui Decebal în realizarea acestor cereri. Această credinţa există până astăzi în cadrul poporului român.În multe case se află candelă similară cu vasul in cauză.Unii oamenii cred că anumite persoane prin viaţa lor deosebită, după moarte ,ar contribui ca mijlocitori la obţinerea ajutorului Divin .(În acest grup de credincioşi se încadrează şi pelerinajele cu rugăciuni la moaştele sfinţilor )
  4 ) Cuvintele de pe vasul-candelă sunt de origine dacă .Dovadă: numele zeului Ri redat exact cum se află scris pe piesa arheologică Scriptu-lui Ra .
  De fapt ,conform cercetarilor , în biblioteca Vaticanului consilierul Papei Ioan Paul al II-lea ( vezi lucrările subsemnatului ) arată că limba latină provine din limba dacă care domina pământul în perioada indo-europeană). Dar nu numai atât !Regăsirea acelor cuvinte pe piesele arheologice realizate anterior potopului ,atestă că izvorul limbii dacilor se afla în Limba Edenului vorbită de supravieţuitorii potopului de pe timpul lui Noe !
  5)Semnificaţia cuvintelor scrise pe vasul-candelă „Decebal per sco-ri-lo „ :
  a)Cuvântul Decebal este compus din două cuvinte :
  -.Dece= al zecelea. Eemple : Dece-mvir fiecare din cei 10 magistraţi romani care au format comisia să dea Romei un cod de legi( 451-450 .î.e.n.) ; Deceniu=perioada de 10 ani;Decenal= care durează 10 ani.
  – bal = în Ţara Zărandului tenul blod se numeşte băl.Există şi azi aceste denumiri Bal, Bălu,Bala ) .
  Prin urmare:Decebal= al zecelea băl .
  b)Cuvântul per:
  per=prin ( vezi dicţionarul limbii latine)
  Cum, limba latină provine din limba dacă –vezi pct.4 de mai sus -cuvantul „per se afla în limba dacă, tot prepoziţie . Ca atare, cuvântul prin introduce în frază mijlocul folosit la realizarea unui scop .
  c) Cuvântul sco :
  sco=scop..Semnificţia cuvântului scop:ceea ce-şi propune cineva să înfăptuiască, sau ţinta ce va realiza. Scopul se înfăptueşte prin acţiunile înteprinse şi realizate de acela care l-a formulat.Obiectele materiale şi oamenii folosiţi în atigerea scopului sunt mijloace ,prin care se realizează obiectivul,ţinta finală stabilită de iniţiatorul scopului.Oamenii participanţi la realizarea scopului sunt aleşi ,iar părticica din actiune,ce revine fiecărui individ este prestabilită.
  Decebal ,conform textului din ştampile, este o părticică din mulţimea prin care se înfăptueşte scopul anunţat de Ri .
  Autorul scrisului ,( pe ştampilele vasului-candelă ),neintoducând în frază actiunea lui Decebal pentru salvarea poporului dac , transmite informaţia că acesta s-a jerfit pentru întreaga omenire aşa cum rezultă din Biblie scopul lui Ri pe Pământ.

  În vorbirea ţărănimii române din Ţara Zărandului ,similar cuvantului „sco „unde lipseşte litera „p „ se afla multe cuvinte care se pronunţă fara o literă ,faţa de scrierea acelui cuvânt pe baza gramaticii adoptată,şi a cuvântului pronunţat de lumea cultă .Exemple : ş-on,( lipsă „i” ), avân.. (lipsă „ d „), fos.. (lipsă „ t” ) .Vezi vol, Limba Română.Ed-Academiei 1956 pag. 21 )
  Prin urmare,cuvantul „sco” din Scorilo este cuvântul scop redat in ştampilă aşa cum se pronunţă până astăzi în Ţara Zărandului
  d) Cuvantul Ri:_
  Ri= Ri =Isus Cristos. Dovezi a numelui de Ri :
  -se află scris pe piesa arheologică Scriptu-lui Ra .
  -se regăseşte pe piesa arheologică inclusiv în strigătele mulţimii cand Ri va fi dus la răstignire: Riiiiii, Ra..,Iiisssuuuss.,
  – se află în topice cu numele lui Ri din Ţara Zărandului unde se află incadrat intre alte litere similar situaţiei din ştampilele amintite „Scorilo „ Exemple: Uşe-Ri-ind, ( uşile sau căile care duc la cetatea Zi-Ri-dava ;localitatea cu numele de Şi-Ri-ia= ia (iată) şi (şi) Ri (Ri :=Isus Cristos )

  e) Cuvântul lo :
  lo= de la pronumele demonstrativ în limba latină illo,cu sens admirativ „acel vestit, sau admirat „ Ri-lo .
  Deci,autorul ţine să facă o delimitare a lui Ri faţă de alţi indivizi purtând numele de RI. Scopul nu este formulat de ori cine,ci de Acel Ri Admirat sau Vestit ! Prin urmare,autorul precizeză că Ri este Zeul,numit astăzi Isus Cr-Ri-stos.
  În acestă situaţie ,respectând integral sensul cuvintelor de pe vasul-candelă fără adăugiri sau omisiuni,fraza
  Decebal.per sco ri –lo are următorul înţeles :
  PRIN DECEBAL SCOPUL LUI RI ( sau prin Decebal se înfăptueşte scopul formulat de către Acel admirat, sau vestit Ri )
  Autorul vasului-candelă şi a scrisului divulgă omenirii :
  – credinţa dacilor în Ri
  – misiunea lui Decebal pentru împlinirea obiectivului stabilit de către Ri !
  – DOVADA CREDINŢEI LUI DECEBAL şi a dacilor în Ri (Ri cunoscut cu numele de Isus Cristos.)
  – Creştinarea dacilor în secolul I d.Chr.
  – Decebal a fost un martir a religiei creştine,a lui Ri.
  – Ri de pe vasul candelă ,pentru care Decebal a murit este Ri Acel vestit, Acel admirat de o lume intreagă,cunoscut azi sub numele de IISUS CRISTOS .
  – Cuvintele de pe vasul-candelă sunt DOVEZI SCRISE care CONFIRMĂ informaţiile noastre despre daci şi despre Decebal publicate în volumul File sacre din istoria traco-daco-geţilor „Vasile Goldiş „University Press,Arad 2007 –Concret: Decebal era creştin ,iar cauza razboaielor dintre romani şi daci ,cu nimicirea dacilor ,se afla în religia oficială a dacilor
  6 )PROPUNERI
  CONSTATNDU-SE ÎN SCRIS CĂ DECEBAL A murit pentru credinţa creştină PENTRU SCOPUL LUI ISUS CRISTOS PROPUN
  -să se examineze această realitate istorică şi,să se consemneze în tratatele de istorie ,
  – să se ridice lui Decebal un monument în comuna Zărand judeţul Arad,ţara România unde s-au decoperit piesele arheologice cu numele lui Ri
  Transmiteti acest articol prin internet la conducerile religiilor şi univeristăţilor din toată lumea.
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documntelor şi a fenomenelor
  Academician al Academiei de Studii Inalte Iaşi

 4. Se transmite din România.Traduceţi textul din limba română în limba engleză

  ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ:
  OMULE,CE AI FĂCUT ?
  Informaţiile noastre au ca bază descoperirile şi explicarea dispersată a fenomenelor din Univers ,făcute în decursul vremurilor de marii fizicieni, pe baza cărăroa treptat s-a formulat teoria cu exemple de inexistenţa lui Dumnezeu şi evoluţia materiei.Aceste descoperiri au fost asociate între ele ,examinate şi comparate cu descoperirile proprii din domeniul materiei,vieţii şi înformaţiilor obţinute şi din studiul textelor scrise în Limba Edenului,traduse de subsemntul în Limba Română,imprimate pe piesele arheologice pe care le-am scos din râul Crişul Alb , hoatrul localităţii Zărand Judeţul Arad ,România,continentul Europa .In acest mod ,am mers pe urma marilor savanţi a omenirii elaborand propria teorie regăsită în profeţiea lui Isaia cap.41 .

  CAP.I MATERIA A FOST CREATĂ DE DUMNEZEU
  1) .Materia a fost creată de către Dumnezeu ,din substanţe diferite, proprii fiecărui gen de particulă elementară existentă în Univers : particule termice,particule de lumină în 3 culori particule electrice pozitive şi negative,particule magnetice pozitive şi negative.Un gen deosebit :PARTICULE de sintetizarea materiei în structurii de la cele mai simple până la structurarea Cosmosului care constituie inima oricarui tip de structură din Univers
  Toate particulele au fost create în forma semifabricatelor din industrie.(Vezi descoperirea semifabricatelor din creaţie în lucrarile noastre) .
  2 )Principalele proprietaţi ale particulelor elementare.
  -Raza de afirmare şi intensitate sunt direct proporţionale cu mărimea vibraţiei.
  -Nu se divid şi nu evoluiază.
  -Sunt două tipuri pentru fiecare gen :cu mişcare de rotaţie axială sub forma arătătoarelor de cias şi sub formă de mişcare inversă arătătoarelor de cias.
  3 Particulele constructoare de structuri, în raport cu mediu existent, declanşează automat procesul structurării şi realizează structura pentru care au fost create.
  Mediu este format de afirmarea particulelor şi structurilor .
  Particulele constructoare formează inima oricărei structuri :Cosmosul ,galaxie, sistem solar, planetă, asteroid, molecule,atom, electron, proton ,structuri de particule elementare… (Experimentul ştiinţific de la Geneva 2008-2012 a descoperit această particulă pe care eronat a numit-o PARTICULA DUMNEZEU . Eroare a fost combătută de subsemnatul)
  4 Particulele elementare şi structurile se asociază prin interacţiunea câmpurilor de forţă ce pleacă de la particulele constructoare şi particulele elementare sau structurile deja existente. Locul şi orbita pe care se deplasează fiecare particulă constructoare în inima structurii şi fiecare particulă elementară sau structură atrasă în sistemul structuri ,în spaţiu exterior inimii, sunt prestabilite. Ordinea intrării în structură sau părăsirea structurii este determinată din creaţie. ( Structurarea se aseamănă cu realizarea unui produs finit din semiabricate .Particulele elementare şi structurile,
  similar semifabricatelor,conţin din creaţie,toate elementele necesare asamblării în structura ce va fi formată )
  În acest mod stuctura „este bătută în cuie”. Nu permite un număr mai mare sau mai mic de componente şi nici ocuparea altui loc în sistem decât locul prestabilit
  5 Exista mai multe nivele de structurarea materiei Exemple :
  a) Nivelul structurilor simple pozitive şi negative .Acest nivel este format din particule elementare asociate în structuri simple O structură este compusă din acelaşi gen şi număr de particule elementare cu mişcare axială pozitivă , iar altă structură ,cu acelaşi gen şi număr de particule elementare ,dar cu mişcare axială negativă .Astfel vor apare structuri simple formate din aceleşi particule elementare .Într-o structură particulele elementare vor efectua mişcarea axială pozitivă iar în altă structură mişcarea axială negativă.
  Similar o structura va efectua o mişcare axială pozitivă ,iar altă structură negativă Numrul structurilor simple cu cele două mişcări axiale în sensuri opuse nu se cunoaşte.
  b) Nivelul structurilor complexe pozitive şi negative .Acest nivel este format din structuri simple asociate în structuri complexe O structură complexă este compusă din două structuri simple care conţin aceleaşi particule elementare.Mişcările axiale ale celor două structuri simple sunt de sensuri opuse..Structura care va apare efctuiază o mişcare axială pozitivă.
  După celeaşi criterii se formează structura complexă cu mişcarea axială negativă
  Numărul structurilor complexe cu cele două mişcări axiale în sensuri opuse nu se cunoaşte.
  c)Nivelul structurilor super-complexe pozitive şi negative
  Acest nivel este format din două structuri complexe,una cu mişcarea axială pozitivă alta cu mişcarea axială negativă. Noua structură super-complexă va efectua o mişcare axială pozitivă
  Separat se formeză din alte două structuri complexe cu mişcare axială una pozitivă alta negativă o structură super-complexă care va efectua o mişcare axială negativă
  negativă
  Numărul structurilor super- complexe cu cele două mişcări axiale în sensuri opuse nu se cunoaşte.
  PRECIZĂM numărul genurilor de particule elementare,TERMICĂ,LUMINOASĂ,
  MAGNETICĂ,MIROSITOARE,
  GRAVITAŢIONALĂ ETC. nu este cunoscut

  MENŢIONĂM examinând structurarea materiei de la atom în sus, cum s-a procedat sute ani, sau de la structuri de forma fotonului ,electronului, protonului ,neutronului, etc, în sus, cum se pocedează astăzi , strucurarea materiei la nivelul particulelor elementare de genul fotonului,protonului,neutronului ,electronului şi structurări existente mai jos ,cu proprietăţile lor,nu sunt cunoscute.(Structrarea materiei de la nivelul structurilor super-complexe,complexe, structurilor simple ,
  particulelor elementare rămân neexplicate . Nu se cunoaşte nimic din modul în care au apărut particulelor elementare şi structurile considerate particule elementare electronul,fotonul de lumină…,căldura,gravitaţia, limitarea numărului atomi,molecule şi procesul real de structurarea materiei .
  Astfel, fără să se cunoască materia ,modul cum a apărut în Univers şi cum se realizeză structurarea s-a concluziont : NU EXISTĂ DUMNEZEU şi nici CREAŢIE. Structurarea materiei se face la întâmplare prin jocul întâmplării

  CAP. II . A T O M I I
  1) Formrea atomilor . Atomul se constituie de către particule constructoare ale inimii atomului ( create) , prin atragerea şi păstrarea în sistemul atomului a structurilor de materie prestabilite şi existente ( Particulele constructoare au fost lansate în spaţiu odată cu toate particulele elementare-semifabricate din care este clădit Universul).
  2) Structura atomilor
  Atomii sunt împărţiţi în următoarele patru compartimente principale
  a.)Inima atomului(care determină structurile, locul structurilor şi mişcarea strcturilor în atom )
  b).Nucleul ocupat de protoni şi neutroni
  c).Spaţiul extranuclear sau căile ocupate de structurile numite radiaţii (absorbite şi emise)
  d.)Electronii care când pe o centură(orbită) cand pe alta centură,la distanţe precise se deplasează în jurul nucleului
  Din aceste structuri ,vom relata numai partea care se referă la apariţia căldurii şi luminii,care au legătură directă cu încălzirea globală a plantei. (Pentru restul a se vedea lucrările noastre)
  3).DESPRE LUMINĂ
  Lumina este un câmp de forţă având proprietata identică a substanţei particulei elementară care-l lansează .Apare prin vibratia substanţei din particul numită lumină. La scăderea vibraţiei sub un nivel prestabilit lumina dispare.Deci , lumina este generată de mişcarea particulei de lumină .Particulele de lumină asociate cu particulele termice, generează câmpul de lumină şi câmpul termic (Corpurile luminiscente lumineză fără depăşirea căldurii specifice )
  Câmpul de lumină apare :
  – în corpurile cosmice,-
  – în curentul electric,
  – în fulger,
  – lovind două bucăti de piatră,
  – încălzind fierul,
  – din arderea carbunilor hidrocarburilor, gazelor,.
  – La coliziunea dintre ionii acceleraţi şi moleculele de gaz.
  – în undele-radiaţii emise de atomi,în culori roşu, portocaliu,, galben,verde, albastru, indigo şi violet.
  – În undele aparatelor de radio, TV etc.
  – În fotonii sau undele venite de la Soare
  4) REFLECTAREA LUMINII DE CORPURI
  a) ) Câmpul de lumină este reflectat de corpurile din spaţiu.(Undele reflectate impresionează celulele din structura ochiului uman exact cum se află forma corpului care a reflectat aceste unde )
  b) Culorile de baza ale luminii avand lungime de undă diferită atestă că particulele de lumină sunt diferite,create în acest mod de catre Dumnezeu.
  5) PARTICULELE TERMICE CAUZA CĂLDURII ÎN UNIVERS
  Căldura este un câmp de forţă având proprietata identică a substanţei particulei elementară care l lansează :să încălzească spaţiu prin vibratia subtanţei particulei termice. La scăderea vibraţiei sub un nivel prestabilit căldura dispare.Deci , căldura este generată de mişcarea substanţei în particula de căldură.( nu în orice structură de materie din Univers )Efectuand un lucru se poate masura în unităţi de energie numite calorii
  Căldura se remarcă în:
  .-Arderea sau putrezirea ,corpurilor fizice ale arborilor, plantelor şi animlelor
  – Consumul unor alimente cum este alcoolul .
  -.Lumina electrică şi solară
  – Trăznetul
  -.Căldura specifică a animalelor ,omului şi elementelor fizice fier.cupru …
  -.Ura declanşează in om incălzirea corpului(demonstrand valabilitatea teoriei particulelor termice)Faţa omului sub ură se înroşeşte şi temperatura corpului creşte )
  -. Arderea cărbunilor şi hidrocarburilor
  – Ciocnirea cremenii cu amnarul.
  – îndoirea barei de metal ( fier,cupru etc.) 1o în rderea gazului
  – Moneda se încălzeşte şi produce arsură în palma persoanei hipnotizată.
  – Încălzirea spaţiului din jurul materiei cu temperatură ridicată
  -. temperatura atmosferei din jurul meteoritul căzut în Siberia la începutul mileniul II
  -În reacţiile chimice în care se afirmă agitatia paticulelor termice se numeşte : căldură specifică,de evaporare, dizolvare,animală
  6)ATRGEREA în atom a RADIAŢIILOR care vor forma căile „ pietruite” pentru deplasarea electronului.: ( Exemplele se referă la formarea atomului de Hidrogen din materia existentă în Soare.)
  a) CE SUNT RADIAŢIILE ?
  – Stări de existenţă şi mişcare a materiei ,
  – Structuri emanate şi absorbite de atomi
  – Radiaţiile emise şi absorbite sunt formate din agregate -structuri de grad diferit care se aseamana cu agregatele moleculare, moleculele, atomii,.structurile diverse din particulele elementare între care se află particule termice şi particule de lumină.DEASEMENEA particule de structurarea materiei în radiaţiile ce pot exista în Univers.
  -În spaţiu se propagă în formă de undă având componentele aşezat pe locuri precise .
  -UNDA se deplasează în spaţiu prin mişcarea ritmică componentelor sale ( şi nu ca efect a impulsului primt din exteriorul structurii sale )
  -Undele ,de la sursa de formare, se scurg succesiv în jurul sursei în toate direcţiile
  b).PROCESUL atragerii radiaţiilor in sistemul atomului
  Particulele constructoare a căilor destinate deplasarii electronului , în cadrul atomului , asociate în grupe, în inima atomului, trimit în spaţiu un fascicul format din linii a câmpurilor de forţă proprii atragerii în sistem a unor anumite structuri ( radiaţii ) prestabilite să intre în sistemul atomului.La randul lor structurile- radiaţii ,create şi existente în spaţiu ,trimit în jur câmpuri de forţă similare celor trimise de către particulele constructoare din inima atomului.
  Cele două fascicule ale câmpurilor de forţă interaţionează şi structurile-radiaţii sunt atrase în sistemul atomului.Aici, plasate şi păstrate pe locurile prestabilite legate se află în continuare legate de grupul particulelor din inima atomului care le a atras în sistem.
  Atragerea STRUCTURILOR se realizează succesiv pentru fiecare segment de drum. . Plasarea radiaţilor pe orbitele ce vor fi parcurse de electron aseamănă cu pietruirea unei şosele pe care se va deplasa un autovehicul.
  7, ATRAGEREA ÎN ATOM a electronului şi spulberarea radiaţiilor de pe căile pietruite.
  Electronul este compus din strucuturi în care predomină particulele electrice negative . Este atras in sistemul atomului în două faze:
  a )Protonul efectuând o mişcare axială în cadrul nucleului, trimite în exteriorul structurii atomului un fascicul al câmpului de forţă electric pozitiv.Acesta interacţionează cu liniile de forţă electric negative din jurul unui electron,după care, electronul este atras în sistemul atomului de către proton..
  b) Electronul atras din spaţiu de Proton ,nu ajunge la nucleul atomului unde se află protonul.(Dacă ar ajunge la proton s-ar produce fenomenul din trăzentul atmosferic sau a coliziunii dintre electroni şi protoni în cumulatorul de automobil cu ţâşnirea flacării şi pocniturii )ÎN drumul către proton,în CALEA ELECTRONULUI iese un fascicul al câmpului de forţă emis de către un grup de Particule Constructoare ale Sistemului de Electroni. aflat în inima atomului ( care acţionează pentru atragerea electronului în sistemul electric din spaţiu extranuclear atomic obligandu-l să parcurgă segmente de drum „pietruit „cu radiaţii)
  c) Ca atare, la contactul electronului cu fasciculul Particulelor Constructoare ale sistemului electric,electronul ajunge într-un mediu deosebit.
  O structură din componentele electronului lansează linii de forţă similare cu ale fasciculului emis de grupul Particulelor Construtoare din inima atomului.(care a schimbat mediul în care se află electronul ) .Cele două fascicule interacţionează şi electronul este luat în primire de grupul Particulelor Constructoare care dezvoltă o forţă de atracţie superioară forţei electrice emisă de proton. În acel moment , interacţiunea dintre fasciculele câmpurilor de forţă electrice proton şi electron dispar ca efect al mişcării axiale a protonului şi a electronului (liniile electrice bat în sensuri opuse )
  d ) Electronul, sub acţiunea câmpului emanat de Particulele Constructoare ale învelişului electronic,din inima atomului, se deplasează către inima atomului până la o centură,sau orbită pietruită, cu radiaţii .
  Deci, avem două distanţe:
  – distanţa de 1/2 la pătrat din distanţa „ punctul de contact a electronului cu fasiculul câmpului de forţă emis de grupul particulelor constructoare din inima acestuia ,până la inima atomului „ şi
  – distanţa dintre centura la care se opreşte electronul până la inima atomului de 1/3 la pătrat
  e.) Distanţa dintre centurile la care se opreste electronul şi inima atomului este întotdeauna o fracţie din distanţa întreagă,egală cu unitatea ( cu unul )Mişcarea electronului în cadrul atomului pe distnţa câmpului de forţă emis de către particulele constructoare din inima atomului se exprimă la pătrat: ½ la patrat, 1/3 la patrat, 1/4 la patrat…
  f . )Cele două distanţe:
  – dintre centrul inimii atomului la punctul unde câmpul de forţă al grupelor de Particule Constructoare al centurilor face contact cu norii electronului şi
  – dintre centrul inimii atomului la centura unde s-a oprit deplasarea electronului
  nu sunt identice. Astfel , avem :
  -distanţa electron- inima atomului şi
  -distanţa centură-inima atomului ( Ambele distanţe se exprimă prin fracţiuni din aceeaşi distanţă exprimată prin cifra sau mărimea 1. )
  Scăzând una din alta ,cele două distanţe diferite, ADUSE LA ACELAŞI NUMITOR, ,se obţine distanţa parcursă de electron sub acţiunea forţei Particulelor Constructoare din inima atomului.
  Energia cinetică a electronului , în momentul lovirii centurilor de radiaţii ,este egală cu distanţa parcursă de electron înmulţită cu energia întreagă (1 ) pentru toată distanţa de afirmare a câmpului de forţă al grupului de Particule Constructoare ale sistemului electric .
  (Această energie este egală cu unitatea dacă electronul parcurge întreaga distanţă sub acţiunea forţei grupului de Particule Constructoare .În toate cazurile în care electronul nu atinge inima atomului ,energia cinetică dezvoltată este inferioară valorii de 1).
  Exemplu :Contactul câmpului de forţă emis de particulele constructoare din inima atomului cu norii electronului se realizează la distanţa de 1/2 la pătrat din distanţa „ punctul de contact cu electronul până la inima atomului „
  Distanţa dintre centura la care se opreşte electronul până la inima atomului este 1/3 la pătrat din” distanţa centurii faţă de inima atomului „ Scăzând cele două fracţii aduse la acelaşi numitor ,DUPĂ CALCULUL ARITMETIC AL FRACŢIILOR ,obţinem distanţa parcursă de electron sub acţiunea forţei grupului de Particule Constructoare Exemplu :
  – distanţa contact electron-inima atomului . . . . . . . . . . . . . . ½ la pătrat
  – distanţa centură- inima atomului. . . . . . . . . ……. . . . . .. . . 1/3 la pătrat
  Aducând fracţiile la acelaşi numitor şi efectând calculele se obţine distanţa parcursă de electron de 5/36 părti din distanţa întreagă (1/2 la patrat – 1/3 la patrat= 1/ 4 – 1/9= 9/36-4/36 = 5/36 )Adică distanţă de la punctul de contact al grupului de Particule Constructoare din inima atomului până la inima acestuia este de 36 unităţi
  Din această distanţă de 36 unităţi electronul a parcurs 5 unităţi.(Precizăm: la determinarea acestor calcule şi mai ales pentru verificarea justeţei şi existenţei fenomenelor ne am orientat după formula constantei lui Rydberg în cazul spectrelor de emisie şi absorbţie.În aceste radiaţii se firmă particulele de lumină
  şi posibilitatea calcului, demonstrării şi verificarea lumnii ca substanţă structurată în cadrul atomului de Hidrogen Dovezi: lucrările subsemnatului,publicate cu număr de ISBN din perioada 1993-2005 În aceate lucrări se observă revenirea asupra explicaţiilor de mai multe ori,în raport de noile descoperiri a fenomenelor generate de particula de lumina şi particula termică )
  Lucrul mecanic sau distanţa parcursă de electron ,până la centura de radiaţii, nu se realizează prin impulsul electronului primit din exteriorul structurii sale şi nici prin interacţiunea fasciculelor câmpului electric proton-electron, ci sub acţiunea grupului de Particule Constructoare care îl ia în primire cu o forţă superioară câmpului electric ! Această forţă,după cum am arătat , este egală cu unitatea numai în momentul în care electronul se deplasează sub acţiunea ei până la inima atomului.In restul situaţiilor,când electronul se opreşte la oricare dintre centuri, forţa este o fracţie din forţa întreagă.
  În exemplul de mai sus, forţa electronului când se opreşte la centura aflată la distanţa de 1/3 la pătrat faţă de inima atomului, este de 5/36 unităţi.
  g) Electronul atras peste radiaţiile existente pe căile pe care le parcurge ,ÎN FUNCŢIE de mărimea energiei cinetice, emisă de particule constructoare din inima atomului ,spulberă din acestea o cantitate prestabilită între care şi structuri cu particule termice şi de lumină .Este constanta lui Rydberg. ( în exemplul dat ,cantitatea de radiaţii spulberată, din radiaţiile existente pe segmentul de centură este egală cu constanta lui Rydberg 1,097373 x 10 la puterea 7 m-1 multiplicată cu energia cinetică a electronului de 5/36 unităţi= o,152413 x 10 la puterea 7m-1
  8 ),FORMAREA UNDELOR din RADIAŢIILE SPULBERATE de către electron
  a) Radiaţile spulberate, se constituie în unde sau fotoni ,(prin apariţia particulelor constructoare a undei aflate în cadrul structurilor spulberate de electron) .Aceste particule constuctoare a undei atrag şi păstrează structurile în sistemul undei)
  b)Unda, sau fotonul în deplasare,conţinând structuri de materie transpoartă energie cinetică.Ca posesor a particulei de lumină unda,sau fotonul,prin câmpul de lumină impresionează vederea omului generand în celulele vizuale vibraţii similare celor din reflectarea de corpuri a undelor de lumină)
  c) Unda se autopropagă în spaţiu prin forţa proprie generată de mişcarea particulelor elementare-semifabricate ( mişcare care nu poate fi oprită ). În cazul exemplificat ,radiaţiile formează unda de lumină cu lungimea de 656,2 mmicroni . Această undă , alcătuită din structuri simple şi complexe de grade şi în număr necunoscut , conţine particule de lumină şi particule termice Cât timp particulele de lumină şi termice nu se află în stare de vibratie ,care să depăşească numărul prevăzut din creaţie,în jurul undei nu se afirmă căldură şi lumină. DOVADĂ : spaţiul cosmic în care nu se remarcă lumina.Când radiaţiile intră în spaţiul Terrei lovindu-se de componentele acestuia, radiaţiile luminează spaţiul prin care trec.Fenomenul CONFRMĂ DIN NOU teoria noastră, a partculelor de lumină şi termice din radiaţiile ce vin de la Soare
  Precizări :
  -Radiaţiile emise de atom ,prin trecerea electronului de pe o orbită pe altă orbită, diferiindu-se calitativ şi prin lungimile de undă,ne determină să susţinem că componentele undelor radiaţii provin în întregime din structurile aşezate pe orbitele parcurse de electron. Fenomenul se deosebeşte de coliziunea brutală dintre electroni şi protoni din traznetele atmosferei terestre.
  Nu aflăm explicaţii pentru desprinderea radiaţiilor emise de atom din structura electronului (Cel mult ,în timpul coliziunii din structura electronului ,detaşadu-se structuri,acestea sunt atrase pe loc de către grupul particulelor constructoare a electronului ).
  9) SUBSTNŢELE radiaţiilor emise şi a celor absorbite de atom conţin particule de lumină.Exemple:Seria Lyman în ultraviolet,seria Balmer în vizibil,,seria Paschen infraroşu apropiat, seria Humphreyi infraroşu îndepărtat.Atomii absorb aele radiţii pe care le-a emis
  10) COMPLETAREA cantităţilor de radiaţii spulberate de pe centurile atomului.
  După spulberarea radiaţiilor de pe orbita lovită de electron, grupa Particulelor Constructoare ale populării centurilor cu radiaţii, din inima atomului ,deplasându-se pe orbita proprie , în inima atomului, trimite un fascicul al câmpului de forţă în spaţiu .Acesta interacţionează cu câmpul similar trimis de structurile-radiaţii existente în spaţiu . Cele două câmpuri interacţionează şi stucturile-radiaţii de aceeaşi mărime,cantitate şi calitate cu cele spulberate, sunt atrase şi plasate pe segmentul de orbită rămas fără aceste structuri-radiaţii Procesul emisie-absorbţie de radiaţii se continuă la infinit. .
  Menţionăm :Din miliardele de particule de fond ,structuri-radiaţii, electroni şi protoni toate în fază de semfabricat, existente în spaţiu din jurul atomului ,în sistemul fiecărui atom intră numai cantităţile prestabilite .
  Similar atomului de Hidrogen se formează şi funcţionează toţi atomii din Univers.

  CAP.III FENOMENE GENERATE DE ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ A TERREI.
  1 )Prin încălzire globlă înţelegem creşterea temperturii apei din oceane şi din apropierea solului în raport cu perioadele anterioare
  2 )După cercetările specialiştilor transmise prin internet :
  -în secolul XX temperatura globală a crescut cu aproximtiv 1 grad C.
  -luna mai 2014 a fost cea mai călduroasă lună din istorie.
  3) La nivel mondial ,se constată fenomene alarmante puse pe seama folosirii nechibzuită a surselor de încălzire cu ajutorul cărbunelui fosil.
  Exemple:
  -Cresterea temperaturii la nivel global terestru, şi pe zone.
  -topirea gheţarilor din calotele polare(fotografiile satelitiliţilor transmise din spaţiu )
  – fenomene fizice ,naturale,contradic¬torii : într-o zo¬¬¬¬nă terestră, secetă cu dispariţia vegetaţiei…în alta, ploi şi inundaţii catastrofale. Geruri năprasnice. Uragane pe toate continentele.
  -cutremuri de pământ cu efecte din ce in ce mai distructive în O¬cea¬¬¬nia, în Asia în America în Europa.(cutremurile apărând aproape de suprafata pămantului sunt dovezi că au altă cauză decât coliziunea plăcilor tectonice)
  -sute şi mii de oameni îngro¬paţi de vii sub zidurile prăbuşite sau înecaţi în valurile ape¬lor.
  -calitatea produselor alimentare naturale şi prelucrate,a îmbrăcămintei ,a apei de beut,a aerului schimbată ca efect a folsirii îngrăşămintelor şi produselor chimice
  -înmulţirea indivizilor cu comportament aberant şi săvârşirea unor fapte cu consecinţe extrem de grave
  -gândirea ca muncă intelctuală ,pentru foarte mulţi oameni,transformată în aflarea şi realizarea metodelor de înşelăciune , furt .
  şi răzbunare.
  – min¬¬¬¬ciuna vorbeşte în numele adevărului pe care îl neagă. Corupţia şi înşelăciunea ridicate la rangul intelegenţii omeneşti îngreună activitatea celor chemaţi la supraveghere şi respectarea ordinei şi a legii.
  -revenirea unor boli dispărute
  – boli fizice şi psihice cunoscute şi necunoscute
  -disparăţia unor specii şi apariţia altor specii noi sau combinaţii intre speciile existente. (Informaţiile din USA vorbesc despre hibrizi apăruţii prin combinaţii între câine, coioi şi lup)
  -secolul XX şi începutul secolului XXI cu evenimente ce se deosebesc absolut de toate evenimentele petrecute pe Terra:
  a) în 20ianuarie 1923 (stil vechi) se încheie ultimul segment din eră
  b) cu acestă dată începe o eră nouă: ORĂ ASTRALĂ A OMENIRII văzută de Isus Cristos după înviere şi des¬coperită de Nostradamus.
  -revoluţiile şi primul război mon¬dial sunt momente decisive din perioada de sfârşit a erei începută odata cu naşterea lui Isus Cristos
  – al doilea război mondial, inclusiv feno¬me¬nele de astăzi fac parte din segmentul de început a noii ERE
  -descoperiri ştii¬nţifice şi ar¬¬he¬¬o¬logice fără comparaţie în istoria omenirii
  – clarificarea tainelor ascunse, pecetluite, de la clădirea lumii.

  CAP.IV CAUZELE CARE AU CONDUS LA ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ
  1).Dezvoltarea industriei,transporturilor,
  topirii şi prelcrării metalelor ,dezvoltarea
  agriculturii mecanizată ,de la an la an,la nivel internaţional , a solicitat noi surse de căldură.
  Ideea a venit:folosirea cărbunelui şi hidrocarburilor . Cărbunele fosil , gazul şi ţiţeiul se cunoşteau cu mult înaintea anului 1923,anul OREI ASTRALE a omenirii. Dar, după anul 1923 extragerea şi folosirea cărbunilor ,gazului şi ţiţeiului a luat un avânt nemaipomenit .Nu s-au sesizat consecinţele negative a folosirii acestor elemente de obţinerea căldurii şi creşterii producţei agricole asupra vieţii,s-au , dacă s-a sesizat ,nu s-a luat nici o măsură
  2 )După cercetarile subsemnatului,creşterea temperaturii la nivel global este generată de:
  – activitatea oamenilor.Oamenii au exploatat şi exploateză nechibzuit pământul, şi utilizeză arderea combustibililor fosili ,
  – RĂUTATEA individului om acţioneză asupra atomilor din propriul corp.(Răutatea nu-i permite clipe de odihnă .Aceste frământări se mterializează în culoarea feţei înroşită de căldura ce iese din dânsul.) Unii cercetători au constatat că vibraţia atomilor din inima unui individ la unison cu a atomilor din corpul unui alt individ se influenţiază reciproc Cauzele vibraţiei din corpul unui individ care tremură de ură se transmit în individul receptor ca agitaţie fără cauză .
  3.) Cărbunii fosili
  Cel mai important factor poluant ,direct,pentru încălzirea globală sunt cărbunii fosili.Aceştia provin din corpul arborilor şi a vieţuitoarelor din erele geologice anterioare erei noastre.
  Corpul fizic a plantelor şi fiinţelor care au trăit în erele geologice precedente a fost clădit şi crescut din hrana,apa şi aerul consumat ,iar Ferocitatea s-a exteriorizat şi întreţinut prin organele corpurilor construite din această materie Astfel, toată materia din corpul indivizilor regnului animal şi regnului vegetal cu atomii scoarţei terestre a fost afectată Cruzimea a condus la la nimicirea lor.
  Corpurile au fost acoperite cu straturi mari de piatră „topită” încât nici o radiaţie din corpul lor să nu ajungă în contact cu lumea speciei umane ( Acţiunea,logic,avea o motivaţie solidă), .Acolo,în lipsă de aer , sub temperaturi colosale,corpul fizic nu a putrezit . ( fenomenul atestă existenţa particulelor termice ) În această temperatură corpurile s-au transformat în cărbune fosil compus din atomi de carbon,hidrogen,oxigen , cantităţi reduse de sulf şi alte elemente,care prin ardere se tranformă în cenuşă. (Nerelatarea acestei lumii în Biblie are o motivaţie solidă )

  CAP. V PROCESUL ELIBRĂRII DIOXIDULUI DE CARBON DIN CARBUNI
  CA SURSĂ DE CĂLDURĂ
  Căldura şi lumina încorporate in structura atomilor trasformaţi în cărbune fosil trebuia scoasă afară .Procedeul s-a descoperit prin arderea cărbunelui.
  Atomii din moleculele Bioxidului de carbon, din atomii carbunelui, emana şi absorb radiaţii conţinând particule termice şi de lumină. Introducem o flacără , provenind de la orice sursă, în pulberea de materie din jurul carbunelui ,în care se află radaţii ieşite din atomii . Radiaţia ,compusă din structuri diferite, in care se află particule termice şi particule de lumină ,se încălzeşete pînă la un anumit grad cand radiţiile încep să emane căldură şi să lumineze spaţiul din jurul moleculei.Fenomenul din apropape în aproape se extinde sub formă de foc. Cărbunii se mistuie. În spaţiul de jur se afirmă lumina , căldura ,mirosul specific..
  În spaţiu flăcării şi împrejurul acesteia se declanşează şi produc reacţii chimice, ca efect a mediului existent: doi atomi de Oxigen şi un atom de Carbon formează molecula Dioxidului de carbon (CO2) ,iar un atom de Oxigen împreună cu 2 atomi de Hidrogen molecula de apă H2O
  Punctul legăturii , direcţia şi distanţa dintre aceşti atomi sunt pretsabilite din creaţie.
  Dioxidul de Carbon sub formă de gaz îşi ia zborul în spaţiu prin propria energie . În cuptorul arderii rămâne cenuşa fomată din moleculele altor tipuri de atomi din constructia cărbunelui.
  În continuare toate moleculele formate in modul de mai sus , numite CO2 se desprind de sol şi zboară în spaţiu.

  CAP.VI EFECTUL DE SERĂ
  Prin efect de seră se înţelege procesul de încălzire a planetei ca efect a :
  a creşterii radiaţiei ( sau structurilor conţinând particule termice ) emisă de structura atomilor din cadrul plantei .
  Iată procesul:
  1 ) Permanent atomii emit şi absorb radiaţii de lumină de culori diferite roşu, portocaliu,, galben,verde, albastru, indigo şi violet. (Se constată cu ajutorul diferitelor aparate cum este SPECTROSCOPUL. ( Vezi cap.II ) De asemenea atomii emit căldură,miros,gust,…Factorul acestor realităţi este ascuns în pulberea sau radiaţiile din atomii. Nu se vede dar urmele îi destăinuie exstenţa .Dovadă :
  – existenţa distinctă a culorilor cu fenomenul de decolorare
  – Biblia : tot ce este făcut şi nu se vede este făcut din lucruri care nu se văd pentru că sunt de dimensiuni neperceptibile cu apartura existentă.(Intre lucrurile care nu se văd ,deşi există,avem şi paticulele elementare ).
  – Aceste radiaţii conţinând căldură ,prin particulele termice din structura lor, se ridică de pe pământ şi„zboară” în spaţiu.
  2.) Moleculele de CO2 ,în urm reacţiei chimice, ies din cărbunii care ard, sub formă de Gaz .Apoi se concentrează în atmosferă pe zone întinse sub forma de nori sau straturi de molecule . –(nivelul în atmosferă ,azi ,a CO2 ,conform informaţiilor transmise prin internet este cel mai ridicat din ultimii 800.000 de ani !)
  3 ) Radiaţia cu căldura naturală emanată de atomii de pe pămant (pct.1 ) ridicându-se în spaţiu ajunge la norii de gaze formati din Dioxidul de Carbon,
  . Este reflectată sau respinsă de aceste molecule către pământ.Aici ,se opreşte la suprafata oceanelor şi a uscatului mărind gradul de încălzire a pămantului cu căldura emanată pemanent de atomii Planetei Pământ.(În acest caz avem căldura „naturală” ce iese din atomi la care se adaugă căldura reflectată de CO2)
  . 4 )Fotonii de lumină şi căldură ce vin de la Soare sunt reflectati înapoi către Soare Din această cauza lumina se schimbă si căldura se reduce pe unele zone terestre.
  5) Pe de altă parte , atomii din molecula Bioxidului de Carbon, stâlpii lumilor dispărute , fac schimb de radiaţii din propria rezervă cu radiaţia de pe pământ şi cu fotonii de la Soare.. În această situaţie viciază atmosfera şi căldura de la nivelul Terrei.
  Dovezi :
  -fenomenele anormale din comportamentul oamenilor,
  -boli noi care reapar, alături de boli dispărute
  -specii de animale care dispar şi se combină
  -fenomenele deosebite ce apar pe Pământ în cadrul plantelor ,animalelor şi a oamenilor,
  -idei ce se afirmă din ce în ce mai pregnant în secolul XX concretizate în cuvintele „ eu şi numai eu „ însoţite de ură , răutate şi acţiuni.
  Nici un fenomen nu apare fără cauză şi mediu de existenţă.În speţă ,:
  – cauză directă atomii din moleculele bioxidului de carbon din stratosferă şi atomii din structura planetei Pământ
  -mediu adecvat format din radiaţiile emise şi absorbite de atomi din stratul moleculelor CO2 din stratosferă şi de atomii planetei Pământ .
  6 )Zone terestre CU TEMPERATURĂ RIDICATĂ CU MULT MAI MARE DECÂT DIFERENTA DE TEMPERURĂ LA NIVEL GLOBAL

  7 Dacă stratul moleculelor dioxidului de carbon se va îngroşa acestea vor respinge şi fotoni termici de lumină care vin din soare către pământ determinand pe unele zone instalarea unei temperaturi reci cu lumină redusă.
  8 TEMPERATURA SCĂZUTĂ ÎN CURSUL VERII PE DIFERITE ZONE TERESTRE, DE 2-3 ZILE, CONSTATABILE ,ÎŞI ARE ORIGINEA ÎNACESTE STRATURI DE MOLECULE PLECATE DE PE PAMANT CARE SE DEPLASEAZA ÎN SPAŢIU .Ele sunt implicate în apariţia fenomenului de exindere şi restrângere a înghetului în unele zone polare detectate de fotografiile sateliţilor .

  CAP VII EVENIMENTE SIMILRE ÎNCĂLZIRII GLOBALE ÎN ISTORIA TERREI.
  1) Biblia coţine câteva evenimente care au condus la dereglarea structurii Pământului semănătoare cu folosirea de oameni a cărbunilor fosili :
  A) Gen.Cap.III vers 13 Dumnzeu a zis femeii „ Ce ai făcut ?„
  Gen Cap.III vers 17 :„Pentru că ai călcat porunca blestemat este acum pământul din pricina ta.

  B Gen.Cap. 6 vers 11 :”Pământul era STRICAT înaintea Lui Dumnezeu,pământul era plin de silnicie.
  -Gen. Cap.VI vers 12 Dumnezeu S-a uitat spre pământ,şi iată că PĂMÂNTUL ERA STRICAT , Căci,orice făptură îşi stricase calea pe pământ..
  Ce înseamnă stricat ? Dereglat ! Iar dereglat înseamna structuri şi combinaţii chimice schimbate faţă de structura iniţială din creaţie ).
  -Gen Cap- VI vers 13 Atunci Dumnezeu a zis lui Noe: Sfărşitul oricărui făpturi este hotărât înaintea Mea,fiindcă au umplut pământul de silnicie,iată, am să-i nimicesc ,împreună cu pământul „ ( Consider,este vorba nu de nimicirea Pământului , a Terrei ca planetă în sensul dispariţiei ,ci a suprafetei dereglată )
  (Cuvintele
  a)„ hotărât înaintea Mea „ Unde este scris şi scrisul se află înainte lui Dumnezeu ? În Originalul Sfintei Scripturi scrisă în Limba Edenului .A fost descoperită de Expertul Judiciar Teodor Ardelean în apele Crişului Alb din hotarul localităţii Zărand ,Judetul Arad Romnia (Europa ).Din traducerea in limba româna de către Teodor Ardelean rezultă cele declarate in Biblie la Cap. VI /13
  b ) au umplut pământul de silnicie .Silnicie înseamnă a forta,a sili „pe cineva” sau a sili „ ceva „ să facă un lucru sau o mişcare pe care nu le-ar face.
  Din vers 13 rezultă că oamenii au umplut pământul de forţă negativă,distructivă .Prin această forţă au dereglat ( stricat )clădirea pământului . Au impus pământului să se abată de la mişcările prevăzute în creaţie.
  Pentru că pâmântul nu produce fenomenul prevăzut la Creatie ,este stricat fata de cum era clădit. Din aceasta cauză atat oamenii care au dereglat structura pământului cât şi pământul care este stricat vor fi nimiciţi .
  – Isaia Cap. 24 vers 5-6 „… căci ţara a fost spurcată de locuitorii săi,ei călcau legile,nu ţineau poruncile şi rupeau legământul cel vecinic .De aceea mânâncă blestemul ţara Şi sufăr locuitorii ei pedeapa nelegiuirilor lor . Deaceia sunt prăpădiţi locuitorii ţării şi numai rămâne decât un număr mic din ei .
  Blestemat este acum pământul din pricina ta !
  EVALUARE:
  1 ) Nelegiuirile oamenilor conform citatelor din Biblie se transmit în structura planetei ŞI AFECTEAZĂ structura moleculelor,atomilor ,protonilor,PARTICULELE TERMICE inclusiv in Cosmos În cazul relaţiilor de iubire profundă între două persoane se constată schimbarea comportamentului unui individ prin agitaţia materiei în alt individ. Agitaţia în individul receptor se produce fără cauze. Din această pricină , în prezenţa unor persoane ne simţim mai bine iar în a în altora mai prost )
  Un fenomen asmănător cu ăncălzirea globală a Terrei este prevăzut în Apocalpsa Cap .IV vers 1 „… Suie-te aici,şi-ţi voi arăta ce are să se se întmple .. „ Cu privire la această precizare , SUBLINIEZ :Nu avem dovezi ştiinţifice care să încadreze fenomenul încălzirii globle între fenomenele ce se vor întâmpla pe pământ conform Cap.IV şi următoarele din Biblie .Nu avem dovezi care să încadreze acest fenomen între fenomenele descrise de Apocalipsa pentru distrugerea vieţii pe Terra .
  2 ) Cu toate că fenomenul incălzirii globale nu se poate încadra complet în Apocalipsa , strctura Pământului a fost dereglată de oameni prin norii moleculelor Dioxidului de Carbon scoase de sub pământ şi eliberate în spaţiu !
  Această stricare, dereglare, s-a înfăptuit într-o perioadă record , în nici 100 de ani ! S-a început cu ceva înainte de anul 1923 ,S-a desfăşurat în ritm accelerat ,par-că într-o întrecere , până nu strigă cineva:OPRIŢI ! Stricaţi Pământul !
  Dece aţi facut-o ?
  Pentru a scăpa de nejunsuri materiale ?…
  3) Dece, azi ,constatăm aceste lucruri ?
  Pentru că fieare lucru de sub ceruri îşi are ciasul lui ( Ecl.Cap. III vers 1) şi căutarea îşi are vremea ei (Ecl. Cap.III vers 6)
  Cercetările noastre trebuiau efectuate la vremea lor,iar aceasta este vremea secolului XX Acesta este ciasul,când trebuiau cunoscute !
  4 )La nivel mondial se fac studii şi se organizează conferinţe pe tema descoperii mijlocului prin care să se revină la normal.În USA la Conferinţa anuală a luat parte Excelenţa Sa Al Gore fost candidat la prşedinţia Statelor Unite ale Americii,atestandu-se prin prezenţa Domniei Sale importanţa ce se dă acestei situaţii de mari personalităţi a lumii .

  CAP. IX C E R E R I
  1 ) Ideile ce se afirmă din ce în ce cu o forţă mai pregnantă în secolul XX concretizate în cuvintele „ eu şi numai eu „ însoţite de răutate ne determină să cerem institutelor care dispun de aparatură şi cadre speciale să verfice şi să comunice omenirii:
  – a) Dacă la contactul cu radiaţiile ce vin din atomii de pe Planeta Pământ ,atomii moleculei Dioxidului de Carbon din stratul de nori absorb o parte din această radiaţie.
  – b )Dacă atomii din moleculele Dioxidului de Carbon concentraţi în spaţiul atmosferei terestre emană radiaţii care contribuie la creşterea încălzirii globale de la nvelul scoartei terestre
  c )Dacă din materia viciată prin radiaţiile ce vin de la molculele CO 2 amestecată cu materia neviciată se clădeşte corpul indivizilor regnului vegetal şi animal pe Terra. (Bănuelile există dar nu sunt dovedite prin cercetare ştiinţifică.Dacă nu se confirmă cu atât mai bine ! Omul scapă de bănuială.)
  2 ) În ultimii 100 de ani : CE AI FĂCUT OMULE ?
  AI STRICAT structura PĂMÂTULUI !
  Ce este de făcut ?
  a.Fără ajutorul şi voinţa lui Dumnezeu nu vine idea salvării
  b.Considerăm că s-ar putea încerca:
  -Stoparea îngroşării stratului de CO2
  – Aflarea unui mjloc de spargere a norilor de molecule a CO2
  – Despărţirea atomilor din cadrul moleculei (CO 2) şi descompunerea atomilor prin reacţii chimice (Toate acţiunile să fie verifcate asupra consecinţelor)
  3 ) Prin apariţia acestui fenomen ar fi posibil ca oameni să ajungă la constatare existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei.
  4 ) În nici un caz :NU AVEM VOIE SĂ ABANDONĂM REZOLVAREA ACESTEI SITUAŢII . De aceea propun:
  Să se arate , prin mass media ,existenţa reală a problemei şi necesitatea mobilzării cercetătorilor de pretutindei pentru aflarea soluţiilor de rezolvare.
  5,Traduceti şi publcati volumulCraţionism Ştiinţific –Arheologec,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional
  Arad la 22 sept.2014
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi
  Romînia -Europa
  Rugăm ;distribuiti acest articol in toate limbile catre Universităţi,conduceri de religii,,guverne,polticeni,academii,prieteni,Televiziuni, Internet
  Expert JudiciarTeodor Ardelean

 5. Se transmite din Arad, ţara România,continentul Europa
  TEXTUL MELODIEI SIMFONIA A IX-A (SCHERZO)
  Melodia acestei simfonii a fost auzită în spaţiu de Beethoven A redat-o în lucrările sale ..Vezi originalul Simfoniei imprimat pe BANDA DE EPISOADE având alături de text fotografia lui Isus Cristos răstignit ,în volumul nostru întitulat Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omenirii,Manual Internaţional autor Dr.Hc .Teodor Ardelean Editura Spectrum SRL Arad,pagina 87 fig. 21)
  Piesa arheologică pe care se află imprimată această simfonie este redată de computer în volumul amintit mai sus la PAGINA 84 fig. 18 .In această fotografie se observă: Isus Cristos răstignit intre două persoane.Deasupra fotografiei este un brâu de semne în culorile spectrului solar . (Acetse semne nu se observă pe piesa arheologică,de unde rezultă ,că sunt transmise prin radiaţiile emise de piesă )Subliniem : la data depistării fotografiilor pe piesa arheologică şi după această dată, cand incercam să descifrez informaţiile ce le conţine ,pe ecranul computerului s-a ivit de mai multe ori un mesaj . care se referea la depistarea unor informaţii deosebite .Îmi cereau acordul pentru a continua investigaţiile. Am răspuns ,de fiecare dată ,da ! Eram şi sunt convins că mesajul provenea de la aceşti specialilştii .Fără ajutorul acestora informaţiile scrise in lucrările noastre ,care se refera la aceste piese arheologice nu ar fi fost cunosute de omenire.
  Referitor la fata lui Isus Cristos de pe piesa arheologică publicată la pagina 84 fig.18,aratată mai sus , subliniem :aceasta este atat de schimonosită încât te îngrozeşti privind la Ea. Această constatare se regaseşte în Isaia Cap.53 vers 3-5 ,7-10 .Astfel ,cele două documente,piesa arheologică publicată in volumul nostru la pagina 84 fig-18 şi textul din Isaia cap.53 dovedesc că Isus Cristos a fost profeţit cu sute de ani înaintea venirii Sale pe Terra. .Ambele se confirmă reciproc.
  De asemenea, vă rugăm,ascultaţi cu atenţie melodia simfonii a IX-lea Scherzo de Beethoven în pas cu desfaşurarea următoarelor evenimente din activitatea lui Iisus Cristos pe Terra: Melodia .începe cu activitatea relativ liniştită: propovăduirea împărăţiei lui Dumnezeu.Treptat se transmit sunete tot mai agrsive în raport cu declaraţiile martorilor, cu schimbul de cuvinte intre martori şi procurorul care ancheta activitatea lui Iisus Cristos ; cu încercarea procurorului să smulgă din martori declaraţii pentru fapte inexistente care să conducă la condamnare cu moartea lui Cristos .Atmosfera de groază creşte succesiv cu arestarea, judecarea ,condamnarea la moarte ,schingiuirea şi răstignirea, însoţite de bocete şi ţipetele mulţimii Raaaa,Riiiiiţu, Ri., Iiisuus, Ra care se transformă în vacarm. In paralel cu epuizarea evenimentelor şi pătrunderea în noapte se sting sunetele muzicale din care râmâne vocea unui singur instrument care se stinge aşa cum Iisus rămâne singur în mormânt,părăsit de lume ,ispăşind pedeapsa pentru păcatele omenirii !
  Simfonia este IMPRIMATĂ pe o bandă de note muzicale,iar aceasta conţine ALĂTURI DE TEXT o pictură cu Iisus Cristos răstignit pe cruce .(VEZI Benzile de episoade nr.. 2950 şi 2951 cu bătutul piroanelor in membrele lui Isus Cristos .
  Cum şi de unde în anul 2003 s-a ivit piesa arheologică Scriptul lui Ra cu Simfonia lui Beethoven şi restul profeţiilor în râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judetul Arad .România,Europa ? Nu există explicaţii !
  Transmiteti acest articol mai departe
  Arad
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documntelor

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s