La ceai cu Creatorul

Extratereștrii – realitatea sau imaginație?

Tot mai mult în ultimii ani se vorbește despre extratereștii. Ba se aud sunete ciudate din spațiu, ba se văd semne pe culturi de grâu, ba se văd lumini și OZN-uri…și toată lumea se întreabă dacă într-adevăr există extratereștrii sau nu? Dar pentru a ne da seama dacă există cu adevărat trebuie să ne dăm seama exact ce sunt de fapt extratereștrii, și dacă trebuie să credem în existența lor sau nu! Prima întrebare care se ridică este: Ce sunt extratereștrii?

Dicționarul explicativ definește cuvântul „extraterestru” ca făcând referire la „ființă dinafara globului pământesc”. Cu alte cuvinte un extraterestru este ceva, o ființă vie, care nu locuiește pe planeta Pământ. Putem include aici și obiectele celeste, cum ar fi stelele, luna, soarele, sateliți etc.? Nu, deoarece acestea sunt obiecte și nu ființe. Toate acestea nu au viață în ele, nu au rațiune, nu au suflu. Deci am explicat termenul de extraterestru.

Unde locuiesc extratereștrii? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun cercetătorii și oamenii care cred în existența lor. Pot fi o sumedenie de răspunsuri la întrebarea aceasta! Se spune că au fost găsite urme de viață pe Marte (apă înghețată), sau că există viață pe planete nedescoperite încă de ochiul uman. Undeva în universul acesta care pare infinit locuiesc și extratereștrii, potrivit cu cercetătorii și cu opinia generală publică. Unde însă, nu se știe anume.

Cum arată extratereștrii? Și aici sunt foarte multe controverse. Unii îi văd ca pe niște roboței cu antenuțe pe cap, alții ca pe ființe cu capul mare și un un ochi sau mai mulți, alții îi văd de culoare verde și tot așa mai departe. Oricum opinia generală este că extratereștrii arată diferit de rasa umană și că sunt oricum niște ființe destul de ciudate ca și înfățișare. Ciudate în sensul aspectului fizic, care variază ca aspect, mărime, culoare, formă, compoziție chimică și așa mai departe. Nu există însă o ipoteză clară și validă în acest sens.

Sunt extratereștrii nemuritori? Nici la această întrebare nu pot răspunde cercetătorii. Ei consideră că dacă există extratereștrii, aceștia sunt mai avansați decât rasa umană în tehnologie. De aceea cred că aceștia colindă Universul în voie, cu ușurință. Cu siguranță că aceștia se folosesc de resurse mai avansate decât oamenii. Oricum și aici nu este nimic valid din punct de vedere științific, ci doar presupuneri și poate multă imaginație.

De asemenea mai este răspândită și ideea unor farfurii zburătoare cu ajutorul cărora aceștia călătoresc, numite nave spațiale. Se pare că acestea sunt dotate cu tehnologie mult superioară celei de pe Terra. Forma acestor nave spațiale se pare că este diversă, de la oval, cerc până la forme mult mai complexe.

Există într-adevăr încă o mulțime de întrebări și răspunsuri în legătură cu acest subiect, dar nimic științific dovedit cu există! Cu ce se hrănesc? Cum se înmulțesc? Care este lumea și viața lor?  Și așa mai departe.

Ce putem crede noi ca și creștini despre extratereștrii? Există poate sute sau chiar mii de declarații cu privire la dovezile existenței extraterestre! Unii afirmă că au fost răpiți de aceștia, alții că au văzut nave spațiale, alții că au văzut lumini ciudate pe cer etc. Deci ca și creștini trebuie să credem noi în extratereștrii?

Creștinii cred în viață de după moarte și în Dumnezeu, în îngeri și în demoni, în ființe care există dincolo de lumea, imaginația și timpul în care trăim noi. Da, ca și creștini trebuie să credem în „extratereștrii” ca și ființe care există înafara Terrei. Dar nu orice fel de „extratereștrii”. Înfara lumii noastre credem într-o lume încadrată într-o dimensiune veșnică, care nu se rezumă la Terra limitată sau la un univers și acesta limitat în timp și spațiu. Ci există o lume eternă, cu ființe eterne și un un Dumnezeu unic Creator, etern, fără limite, fără început și sfârșit! Iar „extratereștrii” noștri pot fi îngerii care se pot arăta în diferite moduri, făpturi care nu locuiesc pe Terra, dar care ne vizitează din când în când în diferite moduri. Există oameni care au intrat în contact cu asemenea „extratereștrii” trimiș cu diferite însărcinări și porunci. Aceștia nu arată deformat sau ciudat, ci sunt ființe frumoase, divine, ca fii de Dumnezeu veșnic, pline de lumină și iubire. Aceștia au început, dar nu au sfârșit în viață, pentru ei trăiesc într-o lume fără timp măsurabil. Acești „extratereștri” locuiesc în țara unde Domnul Iisus s-a dus să ne pregătească un loc minunat și unde ne așteaptă! Nu, „extratereștrii” divini nu zboară cu farfurii zburătoare sau alte nave spațiale, ci mai degrabă pătrund în lume misterios, cu puteri necunoscute de noi oamenii. Aceștia au trupuri fără imperfecțiuni, nemuritoare.

Da, extratereștrii există! Dar nu așa cum își imaginează cercetătorii sau majoritatea oamenilor. Satan vrea să trăim în incertitudinea că aceștia ar putea exista și că ne pot face oarecum rău. Incertitudinea duce spre dezorientare și necredință. Iar necredința duce spre tentaculele întrunericului și a iadului. Este important să știm ce să credem despre acest subiect atât de dezbătut în ultimele secole! Este important să știm ce să credem când alții afirmă că au văzut lumini, sau forme, sau au auzit sunete. Așa putem sta tari în credință, ne putem hrăni cu viață din Cuvântul Sfânt fără a găsi scuze și puten „zbura din putere în putere” înălțându-ne pe trepte tot mai aproape de cer!

Vă invit să credem în existența acestor „extratereștrii” numiți îngeri, dar să nu ne închinăm lor, deoarece și aceștia sunt ființe create de Creatorul suveran: Dumnezeu 🙂

Anunțuri

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s