Dulce și-aromat

Desert rapid cu cremă de brânză

Acest desert este unul fin, rapid și delicios! Rețeta am probat-o din revista Good Food, și pot spune că singura problemă este faptul că iese ca și cantitate prea puțin 😀

Avem nevoie de:

  • 300 g cremă de brânză
  • 3 linguri de zahăr (preferabil pudră)
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • fructe de pădure (proaspete sau congelate)
  • pișcot sau biscuiți mai dulci

 

 

Sfărâmăm pișcotul sau biscuiții în bucăți mai mici și le așezăm în cupe sau pahare mai mari (ca pentru vin). Amestecăm crema de brânză foarte bine cu zahărul și vanilia și frecăm bine până iese ca o cremă. Turnăm deasupra bucăților de pișcot crema de brânză. Batem fructele dezghețate sau proaspete în blender sau le pasăm cu paleta pentru piure, și le turnăm deauspra cremei de brânză și ornăm cu fructe întregi. Putem garnisi de asemenea cu frișcă. Dacă dorim ca pișcotul să fie mai moale, îl putem însiropa cu dulceață de lapte, sau compot, sau suc de fructe. 😀 Este o rețetă delicioasă și foarte rapidă! Poftă bună 😀

Anunțuri

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s