Ce avem la prânz? · Ce papă bebe azi?

Frittata cu cașcaval și șuncă

Această rețetă o am din revista culinară preferată, Good Food. Este foarte simplu de preparat, și foarte rapid totodată, dar este și ceva delicios și foarte consistent, servită alături de o garnitură de cartofi prăjiți cu salată de exemplu. Sper să vă încânte papilele gustative așa cum și pe noi ne-a încântat 😀

  • 200 g caizer afumat, sau șuncă sau baicon prăjit puțin
  • 8 ouă
  • 200 ml lapte
  • 50 g cașcaval ras

Se încălzește cuptorul la 160 grade. Se taie șunca sau baiconul și se călește puțin într-o tigaie, până se face crocant puțin. Se căptușește o tavă cam de 20/30 cm cu hârtie de copt. Se bat ouăle bine, se adaugă laptele și se amestecă bine, apoi se adaugă kaizerul sau șunca sau baiconul, cașcavalul, sare și piper și se omogenizează. Se toarnă compoziția în tava pregătită. Se lasă la copt până se rumenește puțin deasupra. Se presară cașcaval ras deasupra. Se poate consuma fierbinte, cald sau rece, în sandwișuri sau cu garnitură de cartofi prăjiți. Poftă bună 😀

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s