Ce avem la prânz?

„Gogoșele” din piept de pui

Rețeta de față o știu de la soacra mea, și recunosc că este pur și simplu delicioasă!

Avem nevoie de:

  • 2 bucăți de piept de pui file
  • cașcaval
  • paprică, praf de usturoi, sare, piper
  • baicon sau șuncă
  • ulei pentru prăjit (cca.200 – 250 ml)

Bucățile de carne le feliem pe lung. Le presărăm cu condimentele de mai sus, și apoi punem câte o baghetă de cașcaval și o felie de baicon. Rulăm bine feliile, iar dacă dorim, putem prinde capetele cu o scobitoare (deși eu nu le-am prins cu nimic). Le punem în ulei încins la foc potrivit, le rumenim bine, întorcându-le pe pe o parte pe alta, până sunt rumene bine pe toate părțile. Trebuie să fie mai mult ulei în tigaie. Le scoatem pe șervete de hârtie. Se pot servi și calde, și reci🙂 după preferințe😀 Poftă bună!

 

4 gânduri despre „„Gogoșele” din piept de pui

    1. Ceva de genul ăsta o să postez pe viitor o rețetă. Este rețeta de rulou care se găsește și în comerț😀 cel puțin aici se găsește. Soțul meu face rețeta pentru magazinele de aici…;)

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s