Ce avem la prânz?

Rulouri de pui

Revenim în forță cu o rețetă delicioasă pe care de fapt o prepară soțul meu, o ruladă delicioasă. Pentru asta aveți nevoie de pulpă de pui dezosată, iar modul de a o dezosa îl găsiți aici.

Pentru 4 rulouri aveți nevoie de:

  • 4 pulpe fără os
  • patru felii cât degetul de mari și groase de cașcaval
  • patru felii de baicon sau șuncă
  • câte o felie de ardei verde
  • praf de ceapă
  • paprică
  • sare, piper
  • câteva scobitori de dinți, sau dacă nu plasă specială pentru rulouri

Dezosăm pulpele și lăsăm pielea pe ele. Presărăm peste carne condimentele, punem pe mijloc o felie de cașcaval, o felie de baicon și una de ardei și rulăm carnea. Prindem capetele cu scobitori, sau introducem rulourile în plasă specială pentru rulou. Le dăm la cuptor într-o tavă care are folie de aluminiu pe fund, și turnăm apă în ea cam de două degete. Le dăm la cuptor la 180 grade, și din când în când le întoarcem de pe o parte pe alta, pentru a se rumeni pe toate părțile. Rulourile se pot servi reci sau calde, combinate cu piure, salate etc…, sau simple. Pielea de dinafară se poate înlătura după coacere, la servire. De obicei se taie mai bine când sunt reci.  Sunt delicioase și speciale🙂 Poftă bună😀

 

 

 

Un gând despre „Rulouri de pui

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s