Ce avem la prânz?

Piept de pui la cuptor

Am încercat această rețetă de ceva timp și am tot amânat să o postez🙂 Prima dată am gustat-o la Alina B., prietena mea, și îi mulțumesc tare mult pentru că a împărtășit-o cu mine! De fapt este o rețetă simplă și foarte ușor de preparat! Pentru patru porții avem nevoie de:

  • 3 bucăți de file piept de pui
  • 200 ml sos de roșii
  • apă
  • condiment pentru pui (puteți înlocui condimentul pentru pui cu o combinație de paprică, sare, rozmarin, praf de usturoi, curri, piper).

Pieptul de pui îl secționăm felii în bucăți late cam de 2 degete. Îl așezăm într-un vas de sticlă incasabil, sau într-o tavă. Așezăm pieptul de pui unul lângă altul, bucată cu bucată. Pe deasupra adăugăm condimentul pentru pui, sucul de roșii și apă cam de trei degete deasupra cărnii. Dăm totul la cuptor la 200 grade, până scade apa. Putem proba la final dacă pieptul este făcut, dar oricum este piept de pui și deci se gătește repede🙂 Iese foarte fraged și suculent. Merge foarte bine cu piure de cartofi și murături asortate! Poftă bună🙂

4 gânduri despre „Piept de pui la cuptor

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s