Ce avem la prânz?

Omlentă cu baicon

Deși este o rețetă simplă, nu este de trecut cu vederea, deoarece este delicioasă! Eu am făcut-o cu baicon, dar voi puteți pune șuncă și ciuperci! Este delicioasă, consistentă și rapidă!

Pentru o porție avem nevoie de:

  • 2 ouă
  • 2 felii bacon
  • sare, piper
  • câteva ciupercuțe din conservă (opțional)
  • vreo 10 linguri de lapte (opțional, dacă vrem să o lungim😀 )
  • puțin ulei pentru uns tigaia

Punem tigaia unsă cu ulei la încins la foc mediu. Între timp spargem ouăle și le batem bine de tot cu sare și piper. Putem adăuga și lapte dacă dorim. Punem baiconul sau șunca tăiată bucățele în tigaie și călim puțin, apoi îl adăugăm împreună cu ciupercuțele în ouăle bătute.  Punem omleta la copt în tigaie. Când s-a rumenit pe o parte, o întoarcem cu o spatulă și pe cealaltă parte. Când este gata (în maxim două trei minute), o punem pe farfurie și o servim alături de o salată și o garnitură de cartofi prăjiți! Poftă bună!

 

4 gânduri despre „Omlentă cu baicon

  1. trebuie sa recunosc ca nu sunt un fan al omletei facute astfel (ci doar branza cu oua batute…un fel de scrambled eggs)insa si a ta arata delicios.Dragul meu face la fel…cu tot ce gaseste prin frigider…ia sa ii arat cum arata a ta…

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s