Știați că...?

Surse ieftine de încălzire

Este iarna și cu toții dorim ca în casele noastre să fie cald și bine. Pentru asta sunt necesare anumite cheltuieli, dar este importantă și calitatea izolației locuinței, modul de încălzire și așa mai departe. Și pentru că noi suntem în construcții și căutăm varianta cea mai convenabilă de a ne încălzi locuința, navigăm internetul în căutare de soluții și răspunsuri! Astfel am aflat o mulțime de informații pe care până nu demult nu le știam cu privire la modalitățile de încălzire. Astfel am aflat că există:

  • –       centrală cu lemne sau cu rumeguș sau cu ceva special produs pentru ardere
  • –       centrală pe gaz
  • –       centrală pe petrol
  • –       centrală ce electricitate
  • –       sobă pe lemne (șemineu etc)
  • –       calorifere electrice
  • –       panouri electrice (care poate fi din ceramică, fibră și așa mai departe)
  • –       covor electric

Ceea ce ne-a atras nouă atenția însă sunt panourile radiante. Văzusem o reclamă acum un an și ceva prin România și m-au încântat, iar acum am căutat mai multe informații de curiozitate. Am găsit și o carte la Editura Casa care vorbește despre modalități de încălzire. Soțul meu însă a căutat mai multe informații despre aceste panouri. Ele au câteva avantaje foarte tentante. De exemplu aceste panouri sunt sub formă de tablouri pe care le puteți personaliza la cerere în funcție de preferință, consumă foarte puțină energie electrică. De exemplu cu un consum de 700 W încălziți aproximativ 40 m pătrați (eu consum cu aerul condiționat 2000 W). Se montează foarte ușor, nu aveți nevoie de autorizație pentru montarea lor, nu prezintă nici un fel de pericol! Aceste panouri sunt foarte ușor de utilizat, iar prețurile lor convenabile.

Site-ul Panouri Radiante organizează de asemenea și un concurs pentru a ne convinge să el încercăm! Eu zic că merită nu doar să participați la concurs, dar să vă și informați mai în amănunt legat de încălzirea cu panourile radiante! Pe mine cel mai mult mă tentează consumul mic de energie și forma lor de tablou, care dă o notă de modernism într-o locuință! Mai multe detalii găsiți aici, sau accesând linkurile de pe parcursul acestui articol!

Reclame

2 gânduri despre „Surse ieftine de încălzire

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.