Joacă de copii

Căsuța piticului

În sfârșit a sosit și mult așteptatul nostru aparat foto! Și cum deja se adunaseră câteva lucrușoare de fotografiat pentru postări, voi începe cu această căsuță pe care o avem deja de vreo trei săptămâni confecționată. Micul G. ne tot înnebunea să-i facem cortuleț 😀 Îi făceam din orice: pătură pusă între două scaune, plapumă așezată pe pătuț etc. Am vrut să-i cumpărăm un cortuleț, și cred că încă e pe listă unul, dar cum nu am găsit încă, ne-am pus creativitatea la lucru și am făcut această casă. Am folosit scotch (puteți folosi capsator, noi avem dar capsele nu sunt atât de mari să țină grosimea cartonului), carton (de la niște cutii nefăcute), colțare din carton foarte rezistente, foarfece ferestrău. Maestru șef a fost soțul meu, eu și micul G. fiind doar decoratorii 😀 😀 și ajutorul la nevoie! După atâtea săptămâni încă nu s-a bombat și e în stare perfectă! Dacă doriți puteți să o decorați cu hârtie autocolantă. Eu nu am avut multă în casă, și tot uit să cumpăr 😀 când ajung la cumpărături! Oricum este de efect 😉 Și ne-a luat două ore să o facem. Cartonul roată este dublu, adică, pus în două straturi, iar pe jos am pus covor, ca la orice casă de gospodar 😀 😀

DSCF0123
Panoramă de interior 🙂

DSCF0121 DSCF0122 DSCF0126

19 gânduri despre „Căsuța piticului

  1. Ce drăgălăşenie de casă! Vreau şi eu, deşi sunt tare pricepută la meştereli. Adică, am două mâini stângi. Venisem să te rog să treci pe la mine, pentru o provocare. Dacă poţi, ai chef şi îţi place. Duminică plăcută!

  2. Felicitări! Foarte drăguță căsuța. 🙂 Și cred că i-a plăcut mai mult că e făcută de voi.
    Eu i-am adus într-o zi o cutie destul de mare și am folosit-o pe post de căsuță, dar el nu încăpea în ea, doar jucăriile. http://prosanthropos.wordpress.com/2013/02/13/reciclam-si-ne-jucam/ Oricum, era cam micuț atunci și nu a fost atât de impresionat pe cât m-aș fi așteptat eu. Dar cred că dacă am construi noi una ar fi mai bucuros.
    Mulțumim pentru idee, nu m-aș fi gândit să îi pun colțare din plastic să fie mai rezistentă.

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.