Joacă de copii

Un mic colț de relaxare

După o vară agitată și obositoare, simțeam nevoia să luăm o pauză. Nu putem să luăm o pauză totală, dar după-amiezile acum sunt mai libere așa că ne putem bucura de împrejurimi. Luna perfectă pentru concediu aici este septembrie. În septembrie apa este caldă, soarele nu este sufocant și plaja este numai a noastră. Toată lumea de obicei a avut deja concediu, așa că pe 5 septembrie plaja este pustie. Avem spațiu de relaxare pe-alese! Așa că ne-am împachetat și am pornit să ne prăjim puțin la soare, să ne răcorim puțin în apa limpede, să lenevim pe plajă cu o carte bună în fața ochilor sau să construim castele de nisip împreună cu puiul nostru. Toată vara a respins ideea de a ne juca pe plajă. Acum că a venit toamna este super fericit când mergem pe malurile mării. Deși este un „concediu” destul de târziu, dacă nu știți locul unde să vă retrageți două zile, lângă Marea Egee acum este perioada perfectă!

DSCF4571

DSCF4572

DSCF4585

DSCF4597

DSCF4598

DSCF4602

DSCF4703

DSCF4707

DSCF4732

DSCF4743

DSCF4750

DSCF4752

DSCF4760

DSCF4771

 

Reclame

12 gânduri despre „Un mic colț de relaxare

  1. Intr-adevar frumoase imagini de vacanta. Iubesc plajele cand sunt asa linistite. Am putut sa experimentez si eu asta acum 2 ani, intr-un week-end de iunie pe o plaja din Romania!

    Relaxare placuta!

    1. Mulțumim! De obicei evit aglomerația. Stau la 100 de m de plajă, dar toată vara am fost de trei ori pe ea și mi s-a părut epuizant cu atâția oameni în jur și muzică de la tarabele de plajă. Dar încă din 1 septembrie toți au dispărut ca prin minune :)) și ne-au lăsat nouă plaja

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s