Gadget-uri de bucătărie

Mașina de pop-corn

Pentru că este vineri și pe week-end probablil că mulți plănuiesc momente de relaxare…mai ales la căldurică prin case, doresc să prezint ceva care să facă atmosfera nu doar relaxantă, ci și apetisantă. În cazul în care urmăriți un film relaxați, sau citiți o carte înveliți cu ceva pufos și călduros, ar merge să ronțăim și pop-corn…floricelele de porumb crocante și delicioase. Știu că mulți optează acum pentru varianta cuptorului cu microunde unde pun o pungă de pop-corn și în câteva secunde sunt făcute. Eu evit această metodă pentru că…aș prefera să știu exact ce pun în floricele. Se mai pot face și la ceaun, dar de obicei mi-e imposibil să nu ard o parte din ele, cu părere de rău 😦

Așa că atunci când s-a ivit ocazia am cumpărat această mașină de pop-corn din LIDL. Ea se poate găsi și în alte magazine și prețul ei este accesibil. Nu mai știu exact cât am dat, dar oricum a fost până în 15 euro.

Sistemul este simplu. Aparatul este curățat  cu o lavetă umedă înainte de prima utilizare. Se pun boabele de porumb până la semnul de pe cuva interioară, se pune capacul și se dă drumul la aparat. Deasupra, pe micul capac exterior se poate pune și unt la topit. După vre-un minut floricelele pocnesc vesele. În fața aparatului punem un recipient unde colectăm floricelele. Turnăm unt cald, topit pe deasupra (sau ulei de măsline) și le amestecăm cu puțină sare și alte arome, după preferință.

Aparatul se curăță ușor. De fapt nici nu trebuie curățat în cazul în care nu ați topit unt pe capac. Dacă recomand mașina de pop-corn? Sigur că da 🙂 Este practică, rapidă, nu arde niciodată floricelele și reprezintă un adevărat spectacol pentru un copil (micuțul meu se uită la ea ca la un OZN și e tare entuziasmat :))) Dacă doriți una nu trebuie decât să urmăriți ofertele din LIDL (cea pe care o am de la ei e foarte rezistentă), sau găsiți oferte pe internet!

DSCF4517

DSCF4518

DSCF4523 DSCF4524

Reclame

4 gânduri despre „Mașina de pop-corn

  1. Nu stiu de ce, dar floricelele nu ies crocante. Ies parca ar fi vechi. Am incervat cu diferite tipuri de porumb. Exista ceva smecherie? Multumesc.

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s