Biblioteca minunată

Skypping Christmas

Este încă noiembrie când scriu această postare, dar doresc să vă induc în spiritul sărbătorii Nașterii Mântuitorului nostru prin recomandarea unei lecturi care ne poate învăța pe toți câte ceva. Eu am citit această carte cu câteva luni în urmă și m-a amuzat tare mult!

skyp

Familia Krank se află din nou în pragul sărbătorilor. Fiica lor care tocmai a terminat colegiu decide să se înroleze pentru câțiva ani în Corpul Păcii și pleacă departe de ei exact înainte de Crăciun, iar cei doi soți rămân singuri și îngrijorați. Presupun că sărbătoarea Crăciunului nu va mai fi aceeași fără fiica lor.

Domnul Krank însă decide ca anul acesta să aibă parte de un Crăciun doar pentru el, unul deosebit, și fără a fi la cel de costisitor. După ce calculează cheltuielile din anul precedent și vede că a cheltuit peste 5000 de dolari doar pentru Crăciun, el decide că anul acesta va sări peste Crăciun, iar de banii respectivi își va dărui lui și soției lui un concediu pe un vas de croazieră de lux. Lucrurile însă nu sunt chiar atât de simple, și aici începe aventura familiei Krank, care se luptă cu ignorarea tradițiilor cartierului, familiei, bisericii, și decide să-și urmeze propria cale. Dar când aproape reușesc și sunt pe picior de plecare în concediul de vis, cei doi sunt sunați de fiica lor care îi anunță că se întoarce acasă împreună cu proaspătul ei logodnic, și nu i-a anunțat pentru că dorea să le facă o surpriză.

Ce va face familia Krank până la urmă? Pregătirile pentru venirea fiicei sunt nebunești și în timp foarte scurt. Cartea este o comedie reușită, dar care ne învață atât de multe. Marketingul sărbătorilor de iarnă, tot spectacolul fără dragostea adevărată pentru Cel sărbătorit, modul de a uita pe Cine sărbătorim și de a ne concentra mai mult la cum sărbătorim…toate acestea fac din cartea „Skypping Christmas” o carte de preț cu o morală adevărată despre modul de a sărbătorii Crăciunul.

Nu știu dacă este tradusă și în română, dar dacă o doriți în engleză o puteți cumpăra de aici.

Iar pentru cei care doresc, pot viziona și filmul Crăciunul cu Familia Krank, o producție fidelă cărții. O comedie care merită văzută 🙂 Filmul în întregime îl puteți vedea aici.

Trailler-ul este mai jos 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=e8GXKcKo_kg

 

Reclame

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s