Biblioteca minunată

Femeia care mută munții – Daniela Delibaș

Am auzit de această carte cu un an în urmă la Radio și mi-am dorit-0 mult. De curând am reușit să ajung în posesia ei, dar fiind faptul că la mine ajung destul de greu lucrurile din România. Cărțile în special le plimb peste hotare în neștire…după care se reîntorc cuminți în România.

fe

„Femeia care mută munții” prezintă starea femeii în interior, fie ea femeie casnică sau cu o carieră în spate. Deși lucrurile exterioare pot părea diferite, în interior femeia are de luptat cu munți de neîncredere, sensibilitate, oboseală, descurajare, mândrie, frică …și peste acești munți ea poate fi învinsă, sau învingătoare. Cartea de față identifică o parte din cei mai importanți „munți” cu care se luptă femeile și dă soluții practice pentru excaladarea și trecerea lor. Îmi place că autoarea, Daniela Delibaș, nuanțează sentimentele femeii în cele mai mici amănunte, și în toată cartea m-am regăsit pe mine cu defectele și calitățile mele, cu poverile și victoriile mele. Autoarea ne încurajează să ne cunoaștem pe noi însene, și să lucrăm la caracterul nostru și să escaladăm fiecare munte cu care ne confruntăm, cu curaj și hotărâre și cu încrederea că putem învinge orice problemă dacă ne lăsăm călăuzite de Dumnezeu în hotărârile de zi cu zi. Viața nu trebuie luată ca un întreg, ci trăită clipă după clipă bucurându-ne chiar și de mânuțele murdare de pe geamurile abia șterse, și de vasele murdare din bucătărie care au apărut din senin, sau de serile frustrante în care nici măcar soțul nu ne înțelege oboseala. Toate clipele se adună în viața noastră și noi decidem ce tablou vrem să privim în urmă, în trecutul nostru. Ideea este să facem din viețile noastre opere de artă demne de a fi expuse în galeria Creatorului și admirate o eternitate.

Femeia care mută munții” o puteți găsi pe Kerigma sau la orice altă librărie creștină. Daniela Delibaș are și blog personal prin care puteți lua legătura cu ea. Recomand cartea nu doar femeilor, ci și bărbaților care doresc să-și cunoască femeile din viața lor!

Reclame

4 gânduri despre „Femeia care mută munții – Daniela Delibaș

    1. Dumnezeu sa va binecuvanteze sora Laura Frunza si sa va ajute sa fiti o „femeie care muta muntii” cu ajutorul si de dragul lui Dumnezeu! Dumnezeu sa va ajute sa fiti femeia-promotor al valorilor crestine in familie, biserica si societate! Va imbratisez cu drag!:)

  1. Si ce frumos e cand ajugi sa te cunosti pe tine insati atat de bine incat simti ca detii toata puterea universului. Si cu aceasta „putere” iti implinesti destinul cum se zice, ajungi sa faci efectiv ceea ce iti place si te face fericita si in acelasi timp ii faci fericiti si pe cei din jur. In aceeasi masura sa ajungem sa cunoastem si copiii ca pe noi insine; asa vom reusi sa ii ajutam sa creasca si sa se dezvolte cu toate harurile ce vin in viata noastra si pe Pamant si nu sa le infrangem. Nu am citit cartea dar o voi pune pe lista, multumesc de recomandare!

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s