Ce avem la prânz?

Supă cremă de fasole cu șuncă

Această postare o dedic celor care nu prea au chef să gătească. O dedic lor pentru că această rețetă este una din acele rețete care se prepară foarte ușor și foarte rapid. Eu m-am inspirat din nou din revista Good Food pentru această rețetă.

1

 

Avem deci nevoie de:

  • 2 cepe mici
  • 4 fire de frunze de cimbru
  • o lingură de unt
  • 2 conserve de câte 400 g fiecare de fasole (preferabil albă)
  • 750 ml supă de pui
  • sare și piper după gust
  • bucățele de șuncă prăjită puțin

Se călesc cele două cepe tocate mărunt într-o lingură de unt, până se înmoaie. Le călim cam 10 minute. Se adaugă frunzele de cimbru, cele două cutii cu fasole scursă și clătită, și 750 ml supă pe pui (eu am făcut-o dintr-un cub knorr de pui și apă). Se fierbe totul la foc mic 10 minute. Se condimentează după preferințe, după care se dă totul prin blender. Se adaugă șunca prăjită puțin în prealabil și se servește cu pâine prăjită sau crutoane! Poftă bună🙂

2

Un gând despre „Supă cremă de fasole cu șuncă

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s