Hobby

Noi creații vesele

După o scurtă pauză de internet din nou, revenim în forță tocmai de ziua îndrăgostiților. Nu știu câți cititori astăzi sunt îndrăgostiți, sau iubesc…și eu personal sărbătoresc această zi zilnic. Sunt îndrăgostită de viață, de natură, de soțul meu, de copilul meu, de tot ce îmi bucură ochii, inima și zilele, dar cel mai mult sunt îndrăgostită de Creatorul meu, admirând tot ceea ce a făcut prin Cuvântul Lui în mod atât de frumos, de unic…

Și ca să dau un plus de culoare acestei zile, vreau să vă arăt ce am meșterit eu zilele acestea (ajutată de un pitic curios 🙂 ). De fapt sunt câteva mărțișoare. Știu, luna martie este încă departe oarecum, dar deja începem pregătirile pentru ea nu? Aici din păcate nu se sărbătorește ca la noi. Greci își pun firul roșu cu alb la mână, dar nu dăruiesc mărțișoare vesele. Totuși eu vreau să mă bucur prin a dărui și de aceea ne-am pus pe treabă…Și au ieșit aceste mărțișoare. Și cum nu vreau să fie uitate după ce trece Martie, le-am dat și o notă utilă, făcându-le fie magneți de frigider, fie brelocuri de chei. Inspirația pentru buburuze mi-a venit de pe Facebook de aici, oița am văzut-o tot undeva pe net, iar broscuța e inspirație proprie. Sper să vă placă 🙂 Mi-ar plăcea tare mult să dăruiesc și pe blog câteva…dar 😦 nu am cum să le trimit de aici, așa că voi aștepta până merg în România!

Deci enjoy …

1

2

3

4

5

6

7

8Dacă doriți însă să cumpărați cadouri și mărțișoare inedite foarte frumoase, eu vă propun creațiile minunate ale Cocăi pe care le găsiți aici și poședuțele minunate ale Melaniei pe care le puteți admira și comanda aici.

Publicitate

9 gânduri despre „Noi creații vesele

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.