Ce avem la prânz?

Friptură de porc la tigaie

  • 500 g carne de porc
  • ceapă mare sau două mici
  • 50 ml ulei măsline
  • jumătate cană apă
  • cană de sos de roșii
  • Sare și piper după gust

Captură

Tăiem carnea bucăți potrivite. Călim într-o tigaie ceapa tocată mărunt pe care o călim 1-2 minute la foc mediu, apoi adăugăm carnea de porc. Adăugăm și apa și lăsăm să fiarbă până scade apa. Dacă carnea încă nu este fiartă și apa a scăzut, mai adăugăm puțină apă și adăugăm sosul de roșii. Condimentăm cu sare și piper și lăsăm la fiert până scade sosul și este și carnea fiartă. Se servește caldă alături de o garnitură de cartofi și salată asortată.

6 gânduri despre „Friptură de porc la tigaie

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s