Anunțuri

Sezonul ciocolatei

1975230_10152779215382432_5818012971963805695_n

Vă mai amintiți de Târgul de ciocolată din Oradea de anul trecut? Ei bine am vești bune pentru iubitorii de ciocolată. V-ar plăcea să mergeți la o expoziție de ciocolată cu „mostre” consistente de ciocolată din întreaga lume? Ciocolată din Grecia, din USA, Germania, Austria, Ungaria, Franța, Moldova, Ucraina, România, Danemarca etc. Imaginați-vă câte sortimente de ciocolată, câte tipuri de ambalare, câte gusturi și arome, câtă diversitate…Cred că m-aș pierde acolo și n-ași știi unde să mă uit prima dată!

Vestea bună este că și anul acesta are loc Choco-mania, Târgul de ciocolată care dă startul sărbătorilor, la Universitatea Emanuel din Oradea. Ce se face la acest târg? Foști studenți, prieteni ai universității, profesori, sponsori…toți la un loc participă la strângerea de fonduri pentru sponsorizarea studenților care nu au suficient venit pentru a-și plăti taxele la facultate/masterat. Cu alte cuvinte se adună ciocolată din întreaga lume, apoi se vinde la acest târg, iar cu banii câștigați se plătesc taxele studenților aflați la ananghie din motive bine întemeiate. Cine poate participa la acest târg? Toată lumea. Puteți participa deci și voi gătind brioșe cu ciocolată, prăjituri cu ciocolată sau orice cu ciocolată, sau puteți cumpăra pur și simplu ciocolată de la Târgul de ciocolată de la ei. Cumpărând de acolo vă bucurați și voi de o diversitate unică de ciocolată, și participați totodată la viitorul unui student.

Bineînțeles veți găsi în acest târg și ciocolată grecească cu aromă de portocale, cu fistic, ciocolată neagră, cu lămâie și multe alte surprize, trimise cu drag din Grecia! Pentru cei care doresc să sponsorizeze acest eveniment, îmi puteți lăsa un comentariu pe blog și vă pun în legătură cu persoanele de contact, sau puteți suna la Universitatea Emanuel direct. Iar pentru cei doritori de ciocolată, aflați că târgul va avea loc în incinta Universității Emanuel din Oradea pe data de 22 Noiembrie. Menționez că nu scriu acest articol la cererea lor, sau pentru reclamă, ci pentru că mie una mi-ar plăcea să merg acolo, și pentru că nu pot participa, am trimis măcar ciocolata care să mă reprezinte 🙂 Menționez de asemenea că evenimentul celebrează și 25 de ani de la înființarea universității, deci va fi ceva special!

Deci acest târg este pentru iubitorii de carte și ciocolată!

Reclame

5 gânduri despre „Sezonul ciocolatei

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s