Biblioteca minunată · Uncategorized

Vești bune pentru iubitorii de carte

Este începutul lui februarie și nici nu-mi vine să cred că deja o lună a anului s-a dus. Dacă ar fi să mă uit deja în urma ei, aș putea spune că a fost o lună bună, excluzând unele neajunsuri sau neplăceri. Cu o lume în derivă și total dezorientată uneori și inima noastră tinde a fi neliniștită. Dar îi mulțumesc lui Dumenzeu că de fiecare dată El mă ajută să-mi recapăt echilibrul și pacea interioară.

După cum spuneam în bilanțul pentru 2015, curând va apărea și prima mea carte publicată la editura Little Lamb, cu titlul „Eul din spatele măștii”. Deși speram ca până în sfârșitul lui ianuarie să fie gata scoată din tipare, deabea săptămânile viitoare va fi terminată.

Dar până atunci am o altă veste bună pentru iubitorii de slovă. Tiberiu Ciubotari, autorul altor trei cărți de succes, va lansa joi, 4 februarie, a patra sa carte, și de altfel primul său roman, „Așteaptă-te la minuni”. Și pentru că știam de ceva vreme că va apărea, m-am bucurat tare mult să aud că însfârșit lansarea de carte are loc joi în Iulius Mall Suceava. Pentru cei care iubiți cititul, cărțile de calitate și discuțiile constructive chiar vă recomand participarea la această lansare. Eu una regret că nu pot fi prezentă, dar vă garantez că merită.

Asteată-te la minuni

Pentru cei care știu mai puțin despre Tiberiu Ciubotari, sau nu ați auzit de el până acum, autorul are publicate încă trei cărți sub titlurile: Ținuta femeii, Altfel despre el și ea și Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă. Cărțile lui sunt extrem de constructive și încurajatoare, îndrumând într-un mod practic omul în viața lui cotidiană. Fiecare carte tratează subiecte dezbătute în lumea contemporană precum modul adecvat al femeii de a se purta în societate, construirea unui cămin solid alături de partenerul de viață și nu în ultimul rând investițiile financiare și înțelepciunea distribuirii resurselor de care dispunem. A patra carte este o premieră pentru că este roman, dar cu siguranță se pot învăța multe lucruri utile și frumoase din rândurile ei, pe lângă timpul petrecut relaxându-ne.

Dacă doriți puteți accesa site-ul lui intrând pe www.tiberiuciubotari.ro de unde puteți și comanda cărțile sale.

Vă recomand acest autor pentru că îl cunosc personal, știu cum și ce scrie și admir mult perseverența lui și scrierile sale. Deci pentru doritori, pe 4 februarie vă recomand să participați la lansarea de carte „Așteaptă-te la minuni”.

Anunțuri

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s