Magazin

Târg de carte – primul meu garage sale

Recunosc că nu am vândut până acum niciodată nimic (cu excepția cărții publicată de mine). Dar din lipsă de spațiu, am pornit în curățarea bibliotecii (și nu numai). Cărțile de mai jos sunt în stare foarte bună, de cele mai multe ori au fost citite doar de mine, și au fost păstrate până acum cu drag în bibliotecă. Dar este timpul să ne spunem la revedere :).

Condițiile cumpărării sunt următoarele:

 • dacă doriți o carte sau mai multe dintre cele de mai jos, îmi lăsați un comentariu sau un mesaj pe facebook.
 • Primul venit, primul servit. Dacă renunță primul la comandă, atunci are prioritate următorul fără nici o supărare.
 • transportul pentru o singură carte costă 5 ron prin Poșta Română, și pentru mai multe cărți 10 ron prin Poșta Română.
 • Banii se depun în contul IBAN trimis de mine în privat după depunerea comenzii, înainte de trimiterea coletului, care va fi trimis în ziua următoare achitării, prin Poșta Română. Nu trebuie să vă faceți griji pentru primirea coletului, întotdeauna ajunge :), iar eu voi trimite pe facebook sau email o fotografie atât cu coletul înainte de trimitere, cât voi și confirma trimiterea lui, după depunerea lui la oficiul poștal.
 • Sper ca fiecare carte, dacă vor fi cumpărători, să ajungă în mâinile unor iubitori de lectură la fel de înfocați ca și mine 🙂

 • Mical, Abigail și Batșeba fac parte din seria „Soțiile regelui David” – cunoscutul rege evreu. Trei romane încântătoare în care dragostea, ura, intriga și istoria se împletesc în trei povești interesante. Fiecare carte costă 14 ron. (Prețul lor real în magazin este de 34 ron.)

 • Rut, Batșeba, Maria, Tamar, Rahav – fac parte din seria „Genealogia Harului” – O serie de romane dragi mie, interesare, în care dragostea, istoria și cultura se împletesc formând vieților unor femei puternice care au marcat istoria pentru totdeauna. Fiecare carte costă 10 ron. (Prețul lor real în magazin este de 25 ron).

 • Charles Martin este cunoscut pentru romanele sale pline de intrigă. O poveste interesantă, plină de intrigă și mister, o luptă între viață și moarte, de lașitate și curaj. Captivează și nu poate fi lăsată din mână :D. Prețul cărții este de 12 ron. (Prețul de magazin este de 32 de ron).

 • În așteptarea întoarcerii lui Summer – drama unei femei, care-și pierde întreaga familie într-o dezlănțuire a unei furtuni. O poveste de dragoste captivantă. Nu poate fi lăsată din mână până la ultima filă :). Prețul cărții este de 10 ron. (În librării costă 28 ron).

 • Olive Kitteridge – însumează treisprezece povestiri despre natura umană, despre dragoste, ură, intrigă și viață. Prețul cărții este de 10 ron. (În librării costă 22 de ron).

 • Înger de ocazie – este o întâmplare adevărată petrecută cu ceva timp în America. Autoarea cărții este și protagonista ei. Este plină de suspans, dar cu un happy end. Există și ecranizare după această carte, deși eu consider că lectura este mai autentică. Prețul cărții este de 8 ron. (În librării ea costă 20 ron).

 • Anchetă asupra îngerilor păzitori – în caz că v-ați întrebat vreodată dacă aveți un înger păzitor, această carte vă lămurește sigur. Însumează foarte multe întâmplări și istorisiri reale, dar care par de ordinul fantasticului, alături de studii amănunțite cu privire la îngeri. Este o carte foarte interesantă și captivantă! Prețul cărții este de 13 ron. În librărie ea poate fi găsită cu prețul de 33 ron.

 • Any minute – este pentru cititorii și cu preferințe în limba engleză. Joyce Meyer împreună cu Deborah Bedford sunt autorii cărții. O carte captivantă, interesantă, cu un sfârșit neașteptat, dar happy. Prețul cărții este de 10 ron. Eu am plătit pentru ea în jur de 9 euro.

 • Ancora speranței este un roman despre speranță și încredere, iubire și viață. Coperțile sunt puțin mai învechite. Cartea costă 4 ron. În librării ea poate fi găsită cu 12 ron.

 • Emma – de cunoscuta Jane Austen este un roman clasic. Iubesc cărțile ei, dar din păcate am două exemplare, și unul dintre ele este cazul să-și caute alt stăpân :). Deși este și ecranizare după această carte, opera literară este cu mult mai frumoasă și mai interesantă! Cartea costă 9 ron. (În librării este găsit același exemplar cu 24 ron).

 • Pentru iubitorii de cărți creative, aceste trei cărți își caută stăpân. Cartea cu modele de fimo are un defect, așa am primit-o de la Casa cărții din păcate :(. Toate trei costă 10 ron. Prețul în librărie este de 9 ron bucata.

 • Enigmele civilizației – este o carte pentru copii (dar și pentru adulți) foarte interesantă. Cartea costă 5 ron. În librării costă 13 ron. 

De asemenea cartea Eul din spatele măștii pe parcursul lunii mai va avea prețul de 15 ron plus 5 ron transportul. Dacă doriți cartea poate fi livrată cu o dedicație pe interior.

Acum mă simt ca un telal :)))

Anunțuri

2 gânduri despre „Târg de carte – primul meu garage sale

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s