Uncategorized

Un strigăt disperat

Câți dintre noi nu ne confruntăm la un moment dat în viață cu incidente sau situații dureroase, uneori cumplite? Una dintre cele mai triste amintiri ale mele este momentul în care m-am simțit deodată părăsită de toată lumea, de toți cei iubiți pe care îi credeam alături. Și asta în cele mai disperate clipe ale vieții. În acele momente simți cum ți se năruie întreaga ta lume, și vezi parcă fiecare ușă închizându-se brusc în fața ta. Și ce faci atunci? Cum manevrezi situația? Sunt momente în viață când avem nevoie cu adevărat de minuni. Despre un miracol doresc să vă povestesc eu astăzi. Nu un miracol care s-a întâmplat deja, ci despre unul la care putem lua cu toții parte.

Șerban Decebal Marian până nu demult avea o viață normală. Avea o familie perfectă, o soție și doi copilași, a fost pompier, iar acum lucra la ca șofer pe tir. Dar povestea frumoasă s-a sfârșit tragic, pentru că omul tocmai a suferit un grav accident. Rândurile de mai jos sunt preluate dintr-o postare de pe facebook, și vreau să le redau aici în totalitate, pentru că ele explică cel mai bine situația:

Va rugam din suflet sa ne ajutați intr-o problema a unui prieten, soț, tata ars intr-o explozie a unui rezervor de tir la Cernavodă. Joi ,8 Noiembrie (de sf Mihail și gavril) la Cernavodă a avut loc explozia. De acolo a fost preluat de ambulanta fara medic si dus la Medgidia. De la Medgidia l-au trimis la Constanta cu alta ambulanta, cu medic venită de la UPU Constanta, neintubat. A ajuns in UPU Constanta in jurul orelor 00:30. Acolo a fost intubat de urgentă și transferat la Floreasca București. La ora 4:30 a ajuns. Are arsuri pe partea de sus a corpului, piept mâini cap și căile aeriene. Nu știm suprafata exacta, pentru ca prima data medicii au zis ca e pe 50-55% din corp acum spun ca 35%. Numele victimei este Șerban Decebal Marian din Constanța, fost pompier ISU Constanta. De la Floreasca nu ni se da acceptul pentru transfer in Belgia.
Starea lui se înrăutățește! 
Avem nevoie de ajutor, ziar, televiziune, orice pentru a pune presiune ceva pe medici sa ne dea aprobarea.”

De obicei nu fac campanii de strângere de fonduri, și sunt reticentă în a crede toate informațiile de pe internet. De data aceasta însă cazul este valid. Să ne punem fiecare în situația acestei familii. Cum am vrea să se poarte cei din jur cu noi?!

Costurile pentru a încerca salvarea vieții acestui om sunt de 15000 mii de euro. Deci orice bănuț contează. De aceea puteți ajuta prin donații folosindu-vă de următoarele informații:

Lavinia Vijiala 0726 309 223. (Km4-5,km5,abator ,gara )
Savu Georgiana 0737608468 (Cet -Cora -Bratianu )
Donatii se pot face si in contul Ro13brde140sv06553851400 titular Tomita Corina Valentina.

Să punem mână de la mână și să salvăm o viață… o familie!

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.