Anunțuri

Cum e să construiești 11 ani o casă?

Câți dintre voi ați construit o casă de la zero? Mă refer să începeți prin întabularea terenului, scoaterea autorizației de construcție, căutare de maiștri, schimbat de maiștri, săpături…ziduri ș.a.m.d. Sunt unii care pur și simplu angajează o firmă, și într-un an casa este la cheie. Pe aici pe la noi însă nu se practică asta. Noi am luat-o pas cu pas: când i-am turnat temelia eram în al nouălea cer, când am văzut cum cresc zidurile deja visam la decorațiuni, când i-am pus geamuri o vedeam deja gata de locuit. Dar visul nostru s-a cam lungit vreo 11 ani, pentru că bineînțeles nu am avut bani suficienți dintr-o dată, să terminăm ceea ce am început. Casa asta a noastră ne-a pus de-a dreptul răbdarea la încercare. Uneori parcă ne venea să o vindem și să o cumpărăm una de-a gata. Totuși aici am investit timp de 11 ani bani și vise, timp și energie, și copiii noștri și-au visat fiecare camerele lor. G. pentru că e mai mare vrea pat în formă de mașină.  (Aș vrea să pot să vă arăt fața lui când i-am arătat acest pat:)) – că doar vorbim de el de vreo doi ani.

Iar Luca are pasiune pentru Mickey și vrea pat ca atare.

Eu visez la salon cu un colțar mare și gri, și un fotoliu turcuaz. Și nici nu vă spun câte ore am petrecut și încă petrec pe zi pe site-urile cu mobile și decorațiuni. E ceva de groază. De vreo lună însă, am început să fiu mai activă pe Instagram. Și cum și acolo sunt reclame din belșug, am fost atrasă de reclama de la Favi. Ați văzut-o și voi? Dar ați intrat vreodată pe ea? Eu bineînțeles că am intrat. Visez mobilă și noaptea. Și am rămas foarte plăcut impresionată de acest motor de căutare. Recunosc că mi-a ușurat tare mult munca, pentru că am găsit acolo minunea asta cu rafturi care se potrivește cu patul de mai sus, dar și ceva mai matur pentru G. care deja are aproape nouă ani.

Și bineînțeles că mi-am găsit și eu fotoliul meu de vis turcoaz. Nu mă pot abține să nu vi-l arăt :))). Imaginați-vă câte cărți bune voi citi în el în fața șemineului.

Acum vă scriu pentru a vă spune la ce visez. Curând voi scrie și vă voi arăta prin ce am trecut până să visez la fotolii și paturi de copiii. Și sper eu, spre toamnă, să vă arăt și varianta finală. Până atunci Favi va fi un motor de căutare foarte vizitat de mine. Decât să bat pe Google ceea ce caut, merg aici și îmi ies toate site-urile cu imagini de-a gata.

Și dacă aveți idei de combinații de mobilă și culoare, vă sunt tare recunoscătoare să le împărtășiți cu mine în comentarii 🙂 Chiar, ce culori credeți că se mai potrivesc la turcoaz, înafară de gri? Aș vedea și o pernă cu o pătură pe fotoliul ăsta… dar încă nu mi-am dat seama ce culoare s-ar potrivi :).

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.