Hobby · Uncategorized

Coronițe de Crăciun

Se apropie cu pași prea repezi Sărbătoarea Nașterii  Domnului Iisus. Ne bucurăm de daruri, de strălucirea luminilor din brazi, lumânări și a instalațiilor de Crăciun de peste tot. Totul pare o lume magică, un vis frumos, o poveste cu final fericit. Dar dacă pierdem esența acestei frumoase sărbători, atunci de ce să o mai sărbătorim? Crăciunul fără Hristos este precum trupul fără suflet. El este esența sărbătorii, Iisus este esența iubirii lui Dumnezeu, mesajul salvării omului din păcat. Dragostea Lui se reflectă prin toți porii acestei sărbători, celebrată pe plan internațional.

Pe lângă colinde, cozonaci, prăjituri, bunătăți și daruri, este minunat să ne gândim și la cei care au mai puțin decât noi și să împărțim din ceea ce avem. Tot ceea ce avem este primit din partea Creatorului, iar noi la rândul nostru nu facem decât să reflectăm bunătatea Lui prin actele noastre de bunătate.

Pe lângă toate acestea fiecare dintre noi are dreptul să fie creativ în felul lui și să participe activ la împodobirea caselor noastre sau ale prietenilor. Anul acesta am lucrat la aceste coronițe de Crăciun. Este destul de multă muncă, pentru că fiecare floare este făcută din piese mici, lipite la împreună una câte una. Anul acesta este deja prea târziu, dar sper ca anul viitor să am timp să confecționez și să dăruiesc pe blog și cititorilor măcar o asemenea coroniță. Momentan cele două pe care le-am meșterit printre timp au ajuns deja la destinatari :). Totuși poate vă folosesc de idei pentru decorații pe ultima sută de metri. Nu aveți nevoie decât de foi colorate, beteală, conuri de pin sau brad, fetru…și multă multă imaginație, toate lipite împreună cu glue gun. Dintre cele două de mai jos pe care o preferați?

Publicitate

Un gând despre „Coronițe de Crăciun

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.