Anunțuri · Biblioteca minunată · Uncategorized

Eul din spatele măștii – un alt mod de a te cunoaște pe tine

După muncă de câțiva ani, idei schimbate, timp și finanțe investite, pot spune că în sfârșit cartea „Eul din spatele măștii” este tipărită. Mă bucur să vă anunț acum în început de martie apariția primei mele cărți.

Speranțe privind această carte? Sper să aibă un impact pozitiv asupra celor care o vor citi, să fie ca o briză de primăvară, proaspătă și revigorantă. Mesajul cărții este scris de la inimă la inimă, cu dorința de a aduce bucurie, încurajare și mai ales aplicabilitate practică în viața celor care o vor citi.

Coperta_florin

Cartea de față abordează aspecte sociale, etice, psihologice, morale și spirituale prezentate într-un mod practic, pentru ca fiecare om să înțeleagă lumea în care trăiește și mai ales să se înțeleagă pe el însuși. Cunoașterea de sine este esențială fiecărei persoane și de multe ori nu știm de unde să începem în a ne cerceta. „Eul din spatele măștii” încearcă să descopere acel „Ego” care se ascunde după măștile sociale, după moralitate și presiunile externe. Lucrarea de față trimite la descoperirea propriei persoane într-o lumină diferită, printr-o abordare sinceră, pas cu pas, din punct de vedere fizic, emoțional, moral, psihologic și spiritual, încununând cunoașterea personală prin aplicabilitate practică. Citind cartea de față vei ajunge să îți cunoști punctele slabe și cum să le faci față sau să le întărești, dar vei descoperi și punctele tale tari pe care vei învăța să le folosești în așa fel încât calitatea vieții tale se va îmbunătăți. Cred că merită să încercăm să ne cunoaștem pe noi prin abordări diferite. O schimbare este întotdeauna binevenită în viața fiecăruia dintre noi.

„Eul din spatele măștii” este susținută în scris și apreciată de cunoscutul scriitor Tiberiu Ciubotari, de autoarea cărții „Femeia care mută munții” – Daniela Delibaș, de David Reguș (Vocea Evangheliei Suceava) și de Alina Butnariu (Vocea Evangheliei Suceava).

Cartea „Eul din spatele măștii” a apărut la editura Little Lamb și va putea fi comandată în curând atât de pe site-ul editurii cât și de pe alte magazine online. Momentan poate fi comandată scriind un email la adresa flori_de_mandarin@yahoo.com. Prețul cărții este de 28 ron plus taxe poștale.

 

16 gânduri despre „Eul din spatele măștii – un alt mod de a te cunoaște pe tine

Lasă un comentariu, părerea ta contează...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.